Halit Ergenç, Ezgi Mola, Barış Arduç şi Melis Sezen vor participa la Global Marketing Summit care se va desfășura anul acesta cu tema Viitorul Marketingului.

Lumea tehnologiei avansează atât de rapid, încât orice schimbare o grăbește pe următoarea. Cu aceeași rapiditate se schimbă clienții și așteptările clienților.

Vorbind despre digital și mobil, procesul pandemiei la care trebuie să ne adaptăm, duce astăzi marketingul la o altă dimensiune.

Cum va arăta transformarea marketingului cu care suntem familiarizați?

Despre acestea și multe altele se va vorbi cu prilejul Global Marketing Summit unde vor redesena viitorul marketingului împreună, în perioada 19-22 octombrie, peste 170 de vorbitori, în 85 de paneluri pentru o audiență de peste 7500 de participanți confirmați.

Online, desigur!

***

Barış Arduç şi Melis Sezen vor participa la panelul: „Să fie Lumea ta„, în ziua de miercuri.

Halit Ergenç şi Ezgi Mola vor participa vineri la panelul „Digitalul și Viitorul„.

Scopul unor astfel de articole nu este de a schimba tema blogului în anunțuri despre conferințe, ci acela de a oferi posibilitatea de a-i cunoaște pe actori și din alt punct de vedere. A fi imaginea unui brand nu înseamnă doar un spot publicitar și bani în cont, ci o responsabilitate de o altă dimensiune.

Reclame
Reclame
Reclame