Este o plăcere să-i vezi pe campioni, dar e foarte important să fii campioana conștientizării


Actrița de succes Demet Özdemir este susținătoarea voluntară din acest an a proiectului „Mingea roz e în teren„ și atrage atenția asupra importanței diagnosticului precoce în cancerul de sân.

Joi, 21 octombrie, Demet Özdemir va aduce mingea roz pe teren, pentru a opta oară în istoria colaborării dintre Anadolu Medical Center și Anadolu Efes Sports Club, la sala sporturilor Sinan Erdem, în deschiderea meciului internațional Anadolu Efes- UNICS Kazan.

În proiectul inițiativă a Anadolu Medical Center și Anadolu Efes Sports Club, predecesoarele actriței Demet Özdemir au fost: Beren Saat, Bergüzar Korel, Sinem Kobal, Elçin Sangu, Özge Özpirinçci, Bensu Soral, Neslihan Atagül.

 „Sunt foarte fericită că îmi pot oferi sprijinul în vederea creșterii gradului de conștientizare într-o problemă atât de importantă și sper să crească numărul femeilor care fac un pas pentru sănătatea lor.

Femeile ar trebui să se supună unui examen de sân după o anumită vârstă. Nu trebuie să fugim de controale gândind la modul „Nu mi se va întâmpla. Este foarte important să ne amintim și să amintim acest lucru celor dragi. Doar așa ne putem asigura că mai multe femei sunt protejate de cancerul la sân ” a spus Demet Özdemir.

Și în clipul de prezentare care tocmai a apărut, a spus:

„Este o plăcere să-i vezi pe campioni, dar e foarte important să fii campioana conștientizării„ și a subliniat importanța controlului periodic.

Reclame
Reclame
Reclame

Un gând despre „Este o plăcere să-i vezi pe campioni, dar e foarte important să fii campioana conștientizării

  1. Demet; actrița talentata,completa,dansează,cinta,explozie de talent,carismatica,sexi,empatica,vesela,speciala,fenomen,unica👍👍👍👍👍💯💯💯❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.