Se întoarce pe micul ecran pentru o sumă record


Çağatay Ulusoy a ajuns la un acord cu OGM Pictures pentru a se întoarce pe micul ecran.

Îndrăgitul actor va primi 450.000 TL/episod, cea mai mare sumă primită de un actor turc pentru un episod al unui serial de televiziune. Până acum, recordul a aparținut actorilor Kıvanç Tatlıtuğ şi Kenan İmirzalıoğlu.

Serialul “Yalı Çapkını/Seducătorul de la conac”, proiect aflat în stadiul de scenariu, este o adaptare a unei povești reale de viață.

Sursa: TV100/Birsen Altuntaș

Ce înseamnă 450.000 TL/episod?

Reclame
Reclame
Reclame

Un gând despre „Se întoarce pe micul ecran pentru o sumă record

  1. OK a fost cu un serial si vreo 2 filme pe Netflix, dar nu este cel mai bun, daca stau sa ma gandesc bine partenerele lui din seria Protector au fost mult mai bine vazute decat el, bine au fost superioare ca prestatie artistica, el este clasicul sau stereotipul actorilor de telenovela/soap-opera chiar si filmul Vieti de hartie, care a avut la baza un scenariul bun, a suferit din cauza ancorari sale in anumite idei fixe de-a se manifesta artisic, interpretari simpliste, fără reflecție, fără a cunoaște suficient de multe despre personajul pe care-l interpreteaza( s-a limitat in a-nvata replicile si-a fi melodramatic), as spune superficial, iar Turcia are-n interior si exterior actori foarte buni, unii au un chip extrem de expresiv, maleabil, capabil de-a juca toata gama de personaje, si mai sunt si frumosi si tineri, dar se vine mereu in fata cu cei 2-3 poate 4 care au tot jucat roluri de don Juan fatal. Ganditi-va la Mehmet Kurtulus si altii din Turcia care pot fi si talentati si expresivi…

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.