H: Există o vârstă sau un moment la care ți-ai dori să te întorci?  

D: S-ar putea să am o problemă în privința întoarcerii în trecut pentru că am învățat să privesc mereu înainte. Nu există un moment sau un timp în care mi-aș dori foarte mult să mă întorc. Dar aș putea gândi pentru viitor.

H: Anul viitor vei împlini 30 de ani. Dacă viața ta ar fi fost un film, ce fel de scenariu ți-ai fi dorit să se scrie pentru ceea ce urmează?

D: Nu știu cum, dar ca gen mi-aș dori categoric să fie comedie romantică. Vai, împlinesc 30 de ani!

H: Ce anume înfrumusețează cel mai mult o femeie?

D: Cred că puterea, dar când spun „putere„, să nu se interpreteze ca un cuvânt dur. Cred că a fi puternică și a simți succesul reprezintă cea mai mare frumusețe.

H: Care sunt cheile ce deschid inima ta în relația cu oamenii, cu prietenii? Care sunt valorile prețuite de tine?

D: Cea mai mare cheie este aceea de a fi real. Cu bine, cu rău, un om real îmi câștigă inima imediat. Dacă nu este real, simt imediat și acest lucru mă întristează.

H: Ai o relație despre care spui că decurge foarte frumos. Cum definești dragostea?

D: Cred că nu se poate da atât de ușor definiția dragostei. Eu numesc călătorie orice este frumos în viața mea, cu ceea ce mă învață, cu bine, cu rău. Așa și în această privință. Am o relație care poate depăși greutățile, iar acest lucru mi se pare foarte valoros.

H: Care este punctul tău cel mai slab? Ce reclami cel mai mult la tine?

D: Faptul că nu am răbdare. Credeți-mă că depun eforturi și fac tot ceea ce depinde de mine, dar tot nu am avansat în această privință. Dar continui să fac tot ceea ce depinde de mine.

H: Spuneai într-un interviu că omul îl vede ca pe sine pe cel din fața lui. Ești încă de aceeași părere?

D: Da, așa gândesc. Dacă binele, frumusețea se schimbă în funcție de orice, dacă nu există un factor de decizie, înseamnă că aceasta are legătură cu cel care privește.

DEMET ÖZDEMİR pentru revista HELLO Turcia.

Reclame
Reclame
Reclame