ALPARSLAN- promo


Avem un prim promo al serialului ALPARSLAN- Marele Imperiu Selgiuc.

Și un Barış Arduç care se ridică la nivelul rolului.

A primit multe aprecieri ale colegilor din breaslă.

În curând, la TRT1!

4 gânduri despre &8222;ALPARSLAN- promo&8221;

 1. ESTI MINUNAT ACTORULE,ARDUC,,,-prestatia ta in fiecare rol pe care il interpretezi ne arata cat de mult iubesti–ACTORIA,,cat de mult iti place sa te depasesti –exact ca un sportiv–SA CASTIGI IN FIECARE COMPETITIE–REALIZIND -DE FIECARE DATA ==UN NOU RECORD MONDIAL–SUCCES SI SANATATE––SPER CA ACEST SERIAL SA CONCUREZE LA ..OSCAR…TOATA ECHIPA SEZON 1 SI 2–-MERITA ,,OSCAR,,,

  Apreciază

 2. Buna seara.Inca sunt sub imperiul emoțiilor, dar voi incerca sa scriu cateva cuvinte despre sultanul nostru favorit.
  M-a lăsat fără cuvinte prestația lui actoricească.Transformarea lui e absolut uluitoare.Va mărturisesc cu mana pe inima, ca initial nici nu l-am recunoscut.Abia după câteva secunde, i-am văzut buzele acelea carnoase si mi-am zis…da, e Baris!Aproape ca simțeam nevoia să-i dau o mana de ajutor si sa-i trimit un strugurel de buze.Chiar cred ca am trait o experiență imersiva, dar nu m-am rupt total de realitate, fiindcă am realizat ca printr-un ecran nu am cum sa-i dau nici strugurelul si nici n-am cum sa-i pansez rănile.
  Și acum sunt putin supărată pe mine pentru ca nu l-am recunoscut din prima.Eu, care vorba aceea, mănânc zi de zi Baris Arduc pe pâine.
  Se cunoaște evoluția lui, daca ne uitam cum era la începuturile lui actoricești, timiditatea aceea si lipsa de experiență, iar acum a crescut atât de frumos.Sunt tare mândră de el, nu încetează să mă surprindă cu fiecare rol.
  Are un respect deosebit pe care îl acordă pregătirii fiecărui rol.Dar dincolo de toată munca asiduă pe care a depus-o el, stiti ce ma bucura pe mine cel mai tare?Ca nu încetează să rămână un copil, căruia îi place încă sa se joace.Ma uit in ochii lui si vad spiritul acela ludic, copilul acela care odinioară se juca meci in cartier si mai juca uneori si jocul cu capacele de suc.Acum se joacă, dar cu săbii, trage cu arcul, hrănește calutul.Mi se pare fascinant sa fii actor, e ca si cum ai avea mai multe vieți.De fapt, nu asta sunt actorii?Niste copii mari, dincolo de reponsabilitatile lor de adulți?Atât timp cât îți hrănești copilul interior, simți că trăiești.Daca ai uitat sa mai fii din cand in cand copil, esti pierdut.
  Imi aduc acum aminte de ceea ce spunea Baris in 2017.La întrebarea „ce materie va chinuia cel mai tare la scoala?”, raspunsul lui a fost deosebit de sincer „aproape toate”.Iar la întrebarea „cea mai iubita materie”, raspunsul lui a fost „educatie fizica”.
  De ce pisicherule ne-ai tras pe sfoara si nu ne-ai spus că de fapt materia ta preferată a fost istoria?Eu as putea sa jur ca a fost întotdeauna pasionat de istorie, după ce am vazut ca a pus atâta suflet pentru acest rol.Ai fost un elev silitor, ai dat dovadă de constiinciozitate si nu pot decat sa iti ofer un 10 cu felicitari si te aplaud in picioare!
  Multumim pentru traducere, doamna Guler și va doresc o seara plăcuta!

  Apreciat de 1 persoană

 3. Ce transformare…..o alta fata a lui Baris Arduc….o alta tonalitate a vocii…..incredibil! Ma bucura aprecierile colegilor de breasla…..Felicitari si mult succes in noul proiect!👏🙌
  Multumim pentru traducere Dna Guler!☕😎

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.