Noul sezon va aduce o poveste extinsă și un Osman Bey acceptat drept un geniu de istoricii lumii


Mehmet Bozdağ, producătorul, scenaristul și proiectantul Kuruluș Osman/Osman Întemeietorul, cu Burak Özçivit în rolul principal, a anunțat, pentru al treilea sezon, o poveste extinsă, cu evenimente și noi personaje, altfel față de cum a obișnuit, care va explica procesul de formare a statului, un sezon ce va acoperi o perioadă în care mișcările lui Osman Bey nu rămân doar în regiunea de frontieră, ci se extind și capătă rezonanță și în Bizanț, Lumea Vestului și întreaga geografie Anatoliană.

„Vom povesti despre eroismul, dar și despre strategia, știința, politica, relațiile și succesele comerciale ale lui Osman Bey, care este acceptat drept un geniu de către toți istoricii lumii, iar publicul va urmări un Osman complet diferit.„ a mai declarat Mehmet Bozdağ.

Pentru acest sezon au fost introduse în distribuție șaisprezece nume noi: Serhat Kılıç, Yıldıray Şahinler, Rüzgar Aksoy, Şeyma Korkmaz, Serdar Kayaokay, Melis Gürhan, Gizem Kala, Can Bartu Arslan, Serhat Parıl, Oğuzhan Karbi, Serdar Akülker, Rıdvan Uludaşdemir, Burak Alp Yenilmez, Recep Çavdar, Yiğit Esen și Ali Karaağaç.

*****

În altă ordine de idei, actorul Burak Özçivit a fost să viziteze unul dintre magazinele brandului pentru care este imegine. Cu acest prilej a declarat că atât el, cât și soția lui, Fahriye Evcen, așteaptă cu emoție începerea serialelor, nu este necesar să o ajute la echitație pentru că se descurcă foarte bine. De asemenea, a dezmințit știrea potrivit căreia ar fi angajat o a doua bonă pentru Karan și că și-ar fi cumpărat o nouă barcă de pescuit.

*****

Burak Özçivit şi Fahriye Evcen vor avea o nouă casă de vacanță. Au anunțat și ei, dar și firma de construcții!

Reclame
Reclame
Reclame

2 gânduri despre &8222;Noul sezon va aduce o poveste extinsă și un Osman Bey acceptat drept un geniu de istoricii lumii&8221;

  1. Va multumesc pentru informatie! Mult succes Burak Ozcivit si intregii echipe in sezonul 3 al serialului Kurulus Osman!

    Apreciază

  2. Stimata gazda, recunoștință mea pentru munca dvs.va rămâne întotdeauna la superlativ! Titlul materialului m-am contrariat! Istoria este sursa de inspirație, dar seriale sunt ficțiune! Într-un scenariu cu subiect istoric poți scrie orice! Un astfel de proiect propune propria viziune a scenaristului documentat mai mult sau mai puțin despre subiectul abordat! Actorul joaca după acest scenariu și omul, sub impresia momentului crede că așa a fost! Nu am văzut Kurulus Osman pentru că nu urmăresc niciun serial de inspirație istorică! Producătorul și scenaristul proiectului, în dorința de a pune cat multa credibilitate demersului său, cade, oertati-mi expresia, in ridicol! Iar eu vreau să-l ajut, corectandu-l: Nu toți istoricii lumii au recunoscut geniul(aici habar nu am la ce se referă) lui Osman! Osman a fost intemeietorul Imperiul Otoman aflat la inceputurile sale și de aceea că fondator a stârnit interesul! Ficțiunea poate propune orice!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.