BARBAROSLAR, în serile de joi, la TRT1


TRT 1 va aduce în serile de joi, începând cu 16 septembrie, serialul “Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı/Frații Barbaros, Sabia Meditenarei”, o mega-producție ES Film, despre patru frați, İshak, Oruç, Hızır și İlyas, care au ținut piept pericolelor și au ajuns cuceritorii mărilor, despre victoria lui Hızır Hayreddin Pașa, cunoscut și sub numele Barbarossa (Barbă-Roșie), fost un amiral al Imperiului Otoman, care a asigurat Imperiului Otoman dominația asupra Mării Mediterane.

Regizorulul serialului este Doğan Ümit Karaca, iar scenariul este semnat de Mustafa Burak Doğu și Ethem Arslan.

Din distribuția de bază fac parte: Engin Altan Düzyatan, Ulaş Tuna Astepe, Yiğit Özşener, Yetkin Dikinciler, Pelin Akil Altan, Melis Babadağ, İsmail Filiz, Gülcan Arslan, Devrim Evin, Caner Topçu și Bahadır Yenişehirlioğlu.

Reclame
Reclame
Reclame

2 gânduri despre „BARBAROSLAR, în serile de joi, la TRT1”

  1. Da acest Barbarosa, cum ii spuneau venetienii pe care i-a inebunit cu incursiunile sale in laguna, este un personaj istoric, cunosc o poveste despre el pe care ti-o spune ghidul cand ajungi la Venetia…intr-una din incursiunile lui de jaf la Venetia, el era considerat un pirat, a incercat s-o rapeasca pe cea mai frumoasa venetiana pe o anume Iulia, aceasta a avut un noroc orb, a auzit cainele latrand s-a trezit din somn si doar in haina de noapte a sarit pe fereastra si-a luat-o la fuga, casa i-a fost sparta, dar piratul n-a mai gasit-o. Din cauza ei au urmat alte incurisuni, dar Iulia a ajuns undeva la o manastire unde a ramas pana la finalul vietii. Daca mergeti la Venetia si aveti parte de un ghid italian, dar si roman bun veti afla casa unde a locuit, pe unde veneau piratii, insulele unde trageau…In fine era timpul sa faca un serial despre acest amiral si pirat turc celebru in timpul domniei lui Soleiman Magnificul, daca nu ma insel.Dar as fi ales un actor mai fermecator in rolul lui Barba rosie, el a fost de tanar marinar, pirat….aici pare cam de 50-60 de ani actorul

    Apreciază

  2. Nossa!! Que Super Produção, estou ansiosa por esta série. Engin e Ulas, são meus queridos,

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.