Ahsen Eroğlu a încheiat frumosul proiect „Menajerimi ara/Sună-mi impresarul„, a fost într-o scurtă vacanță, iar acum se pregătește să revină pe ecrane.

Talentata actriță a stat de vorbă, cu prilejul participării la proiecția unui film despre comunicarea cu animalele, cu reporterii mondeni care au întrebat-o despre noile proiecte.

Aceasta a declarat că va fi implicată într-un proiect foarte frumos, se va afla curând despre ce este vorba și nu se cuvine să vorbească ea pentru a nu aduce prejudicii relației cu colaboratorii.

Despre dragoste, a spus că, cel puțin deocamdată, este interesată de construirea carierei sale, de împlinirea visului pentru care a muncit încă din copilărie. Nu are o relație de dragoste și nici nu prea are timp acum. Dar recunoaște că nu te poți opune și nu se știe când ți se poate întâmpla.

Întrebată care sunt criteriile ei în dragoste, a spus că nu impune un șablon dar în dragoste, pe lângă sentimente, e nevoie și de efort. Dacă va simți că cineva va depune efort pentru ea și acest efort se va împleti cu sentimentele de dragoste, atunci ar putea fi vorba despre o relație de dragoste.

Reclame
Reclame
Reclame