Elçin Sangu va da viață personajului CEYDA


FOX TV va aduce un remake al serialului Mistresses (Amantele), iar Medyapım a ales titlul “Yalancılar ve Mumları/Mincinoasele și Lumânările lor”.

În privința personajelor principale s-au vehiculat diverse nume.

Despre personajul ce va fi interpretat de Elçin Sangu s-a scris că se va numi Meliha, apoi Leyla.

Elçin Sangu a îndreptat eroarea și a declarat că se va numi CEYDA (se citește Geyda).

Actrița, despre care reporterii spun că, în ultimele zile, a fost de mai multe ori la spital, a mărturisit că nu are o problemă de sănătate, ci a mers să vorbească cu medicii despre problemele care ar putea surveni în urma vaccinului.

Despre faptul că s-a scris că blondă seamănă mult cu Sinem Kobal, aceasta a spus că este posibil, se obișnuiește cu noul look, uneori îi este mai greu deoarece este pentru prima oară când s-a vopsit, dar îi place.

Reporterul i-a cerut opinia cu privire la faptul că a avut un succes foarte mare cu „Kiralık Aşk”, apoi a fost o perioadă de stagnare și a fost întrebată dacă i se pare că nu a găsit rolul potrivit, scenariul potrivit.

Actrița a spus că se știe realitatea acestui sector, nu se nimeresc deseori scenarii foarte bune, iar când sunt foarte bune, de obicei, prind la public, lumea televiziunii are și ea criteriile ei, se poate cât se poate, iar actorii sunt obișnuiți, prinde, nu prinde, nu constituie o problemă.

A mai fost întrebată despre perioada pandemiei și a spus că a stat mai mult pe acasă și nu a făcut ceva semnificativ, iar despre vacanță a spus că nu va putea merge în vacanță pentru că încep filmările.

Când reporterul i-a spus că i-au văzut mașina zilele trecute în fața unui spital, aceasta a glumit spunând: „Dar ați ajuns să formați o mică mafie…„

Reclame

Reclame
Reclame
Reclame
Reclame

5 gânduri despre „Elçin Sangu va da viață personajului CEYDA”

 1. VRAJITOAREI DE MIERCURI–K,ASK–II DORESC SUCCES -SA NE INCANTE CU ROLURILE EI–

  Apreciază

 2. Bineinteles ca o iubesc foarte mult roscata cred ca e una din putinele femei roscate fara pistrui.
  Dar si blonda ii sta foarte bine, acum chiar ca seamana cu o suedeza este o femeie foarte fina ,delicata ca o floare sau poate ‘mai frumoasa ca o floare'(K.A.)
  Este intr-adevar e greu sa iesi din sfera K.A.Toata lumea face comparatii.Are dreptate nu totul tine de actor e vorba si despre scenariu,despre regizor,,despre toata echipa din serie si despre ce asteapta publicul de la tine.
  Eu am incredere in Elcin Sangu si sunt sigura ca va avea roluri foarte bune si si va cuceri publicul din nou.Noi fanii actritei si toti telespectatoriI trebuie sa fim constienti ca E.S.nu va mai juca roluri de tanara inocenta.Honore de Balzac spunea ca femeia la 30 de ani este cea mai frumoasa este implinita atat fizic cat spiritual este la apogeul frumusetii.Asa ca eu cred ca E.S.mai are multe sa ne spuna,ii doresc mult succes si roluri pe masura.

  Apreciat de 2 persoane

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.