FOX TV va aduce un remake al serialului Mistresses (Amantele), iar Medyapım a ales titlul “Yalancılar ve Mumları/Mincinoasele și Lumânările lor”.

În privința personajelor principale s-au vehiculat diverse nume.

Despre personajul ce va fi interpretat de Elçin Sangu s-a scris că se va numi Meliha, apoi Leyla.

Elçin Sangu a îndreptat eroarea și a declarat că se va numi CEYDA (se citește Geyda).

Actrița, despre care reporterii spun că, în ultimele zile, a fost de mai multe ori la spital, a mărturisit că nu are o problemă de sănătate, ci a mers să vorbească cu medicii despre problemele care ar putea surveni în urma vaccinului.

Despre faptul că s-a scris că blondă seamănă mult cu Sinem Kobal, aceasta a spus că este posibil, se obișnuiește cu noul look, uneori îi este mai greu deoarece este pentru prima oară când s-a vopsit, dar îi place.

Reporterul i-a cerut opinia cu privire la faptul că a avut un succes foarte mare cu „Kiralık Aşk”, apoi a fost o perioadă de stagnare și a fost întrebată dacă i se pare că nu a găsit rolul potrivit, scenariul potrivit.

Actrița a spus că se știe realitatea acestui sector, nu se nimeresc deseori scenarii foarte bune, iar când sunt foarte bune, de obicei, prind la public, lumea televiziunii are și ea criteriile ei, se poate cât se poate, iar actorii sunt obișnuiți, prinde, nu prinde, nu constituie o problemă.

A mai fost întrebată despre perioada pandemiei și a spus că a stat mai mult pe acasă și nu a făcut ceva semnificativ, iar despre vacanță a spus că nu va putea merge în vacanță pentru că încep filmările.

Când reporterul i-a spus că i-au văzut mașina zilele trecute în fața unui spital, aceasta a glumit spunând: „Dar ați ajuns să formați o mică mafie…„

Reclame

Reclame
Reclame
Reclame
Reclame