Ekin Koç ar putea fi EFE din Üç Kuruş


Ay Yapım se pregătește să aducă, în locul serialului Çukur, la Show TV, serialul Üç Kuruş regizat de Sinan Öztürk pe un scenariu semnat de Murat Uyurkulak și Damla Serim, o poveste desfășurată în triunghiul: criminal, poliție și mafie.

Am aflat deja că rolul Kartal va fi interpretat de Uraz Kaygaroğlu și faptul că în serial va fi spațiu amplu acordat familiei sale și cartierul în care locuiește.

Pentru serialul care va aduce pe micul ecran conflictul dintre poliție și mafie, lui Uraz Kaygılaroğlu i s-a propus rolul Efe, un șef de poliție, dar acesta a preferat rolul Kartal, patron de cazinou.

Pentru rolul Efe se poartă discuții cu Ekin Koç, cel apreciat pentru rolul din Uyanış Büyük Selçuklu și care ar putea reveni în serile de luni.

Serialul începe cu scena crimei înfăptuite de criminalul în serie İrfan care, după ce-și ucide victima, aruncă peste ea 3 kuruși, de unde și simbolul folosit pentru denumirea serialului (kuruș= subdiviziune a lirei turcești). După aceea vom vedea scena în care este prins Kartal, cel care patronează un cazinou ilegal la subsolul unui han. Povestea lui Kartal și a familiei sale va fi parte importantă a serialului. Conexiunea dintre Kartal și İrfan va fi centrul serialului.

Cine va fi İrfan?

Reclame
Reclame
Reclame

Un gând despre „Ekin Koç ar putea fi EFE din Üç Kuruş”

  1. SUCCES–AI STRALUCIT IN ,,TREZIREA IMPERIULUI SELGIUK–SPER SI IN ACEST SERIAL –SA FII ACELASI EROU CARE LUPTA PTR DREPTATE–

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.