Primul serial realist magic* din Turcia, o producție TIMS&B Productions, Yarım Kalan Aşklar/Iubiri incomplete, de pe platforma digitală BluTV, unde Dilan Çiçek Deniz & Burak Deniz au fost parteneri, este singurul serial turcesc care a fost ales pentru a fi prezentat , între 21 de producții, în cadrul Forum Exclusives cu prilejul prestigiosului târg de conținut la SERIES MANIA care se desfășoară la Lille în Franța în perioada 30 august- 1 septembrie.

Inter Medya este distribuitorul internațional al serialului.

Sursa: Ranini TV

Dragostea este între două trupuri sau între două suflete?

Serialul aduce povestea lui Ozan care, după ce și-a pierdut viața într-un accident rutier, s-a întors la viață într-un trup surpriză.O nouă viață, un nou trup, o dragoste rămasă incompletă…Idealistul jurnalist Ozan este pe cale să se însoare cu colega de breaslă Elif. Recunoscut drept un jurnalist fără teamă, Ozan este pe urmele unei știri cu greutate. Cei doi se iubesc nebunește, dar tabloul fericirii are un final îngrozitor. Ozan moare într-un accident rutier, dar își regăsește viața într-un nou trup. Ozan, cel întors la viață într-un alt trup, are de îndeplinit două sarcini dificile: să-l găsească pe cel care l-a omorât și să-i mărturisească Elif-ei întreaga realitate.

**********,

*Realismul magic este un termen creat de criticul de artă german Franz Roh, pentru a desemna curentul postexpresionist în pictură. În cazul literaturii, termenul se referă, în primul rând, la operele unor scriitori sud-americani precum: Jorge Luis Borges, Gabriel García Márquez, Alejo Carpentier sau Isabel Allende, dar și la lucrările unor scriitori din alte literaturi, precum cea germană (Günter Grass) ori engleză (John Fowles).Acest curent artistic realizează o unitate a contrariilor: viață și moarte, trecut precolonial și prezent postindustrial. Sintetizează două perspective, care, în mod obișnuit, sunt antagonice: perspectiva rațională asupra realității și acceptarea supranaturalului ca realitate prozaică. În cadrul acestei orientări literare, descrierile cele mai realiste se împletesc cu elemente fantastice și onirice, cu motive din mituri și din basme. (Wikipedia).

Reclame
Reclame
Reclame