Acun Ilıcalı este proprietarul ACUN MEDYA. După o carieră de reporter sportiv, prezentator și realizator de emisiune de călătorii, acesta a fondat propria companie media. Este producătorul emisiunilor de succes: „Vocea Turciei„, „Turcii au talent„, „Survivor Turcia„, „Acesta este stilul meu„, EXATLON etc și deține postul de televiziune TV8 unde a s-au difuzat serialele „Doğduğun ev kaderindir” cu Demet Özdemir & İbrahim Çelikkol  și„KIRMIZI ODA/Camera Roșie„.

Omul de televiziune deține și platforma digitală EXXEN.

Conform  unui studiu realizat de IPSOS, acesta este pe locul 7 în clasamentul celebrităților în care turcii au cea mai mare încredere.

Și Acun Ilıcalı a făcut o donație asociației AHBAP care a fost fondată de cântărețul Haluk Levent care conduce topul vedetelor în care turcii au cea mai mare încredere.

Haluk Levent i-a mulțumit omului de televiziune prin intermediul Twitter.

Acun Ilıcalı a donat suma de cinci milioane de TL (aproximativ 500.000 Euro) cu care vor fi sprijinite 100 de familii care au suferit prejudicii din cauza incendiilor, bani cu care se vor cumpăra produsele necesare pentru dotările complete ale caselor.

„Să fii sănătos, om frumos.„ i-a mai scris Haluk Levent.

Reclame