FOX TV va aduce adaptarea serialului Mistresses (Amantele), iar Medyapım a ales titlul “Yalancılar ve Mumları/Mincinoasele și Lumânările lor”.

Au optat pentru acest titlu inspirându-se probabil din proverbul:  „Yalancının Mumu Yatsıya Kadar Yanar/Lumânarea mincinosului arde până la căderea nopții„ în sensul că minciuna e o soluție provizorie sau, cum se spune pe la noi, „minciuna are picioare scurte„.

*****

Conform jurnalistei Birsen Altuntaș. serialul regizat de Koray Kerimoğlu are un scenariu adaptat de Nermin Yıldırım și va începe cu scena crimei comise de patru prietene: Elif, Meliha, Şebnem și Leyla.

Elçin Sangu va da viață personajului Meliha, psihiatru și narator al serialului.

Ceren Moray va interpreta rolul Elif, personaj pentru care vom avea și scene impresionante din copilărie. Pierderea soțului Engin  (İsmail Demirci) este un punct de cotitură în viața ei. Elif are o cafenea și duce o luptă pentru supraviețuire împreună cu Sumru, fiica ei.

Drumul ei se intersectează cu al lui Yakup (Feyyaz Duman), tatăl unei colege a fiicei sale și Şerife (Melike Güner), bona ei. De aici, totul se schimbă.

Mai sunt Şebnem (Şafak Pekdemir) care se străduiește să devină mamă și organizatoarea de nunți Leyla (Burcu Gölgedar).

Reclame
Reclame
Reclame