Dincolo de cuvinte


Din păcate, nu este o scenă dintr-un film sau serial. Este realitatea cruntă a acestor zile.

Imaginile au fost distribuite de artistul Mustafa Sandal.

İbrahim Çelikkol s-a alăturat voluntar echipei de pompieri pentru a stinge incendiul de pădure care s-a declanșat în Manavgat, a ajuns până în Ören și, din cauza vântului, s-ar fi extins în apropierea centralei termice.

Am citit că actorul s-ar fi aflat în zonă și s-ar fi oferit să ajute și, atunci când i s-a făcut rău unui pompier, s-a echipat și s-a implicat în prima linie pentru stingerea incendiului.

Nu știu dacă aceasta este povestea și nici nu știu dacă trebuie să existe o poveste cât imaginile sunt grăitoare.

Evident, departe de mine gândul de a susține ideea că actorii trebuie să se implice astfel.

Am vrut doar să subliniez un gest de omenie al unui actor.

Reclame
Reclame
Reclame

9 gânduri despre &8222;Dincolo de cuvinte&8221;

 1. o verisoara, a venit acum 3 zile din orașul port Bodrum, n-a fost pentru plaja, soare stat in hotel, ea este un”calator” nu poate sta mai mult de o jumatate de ora intr-un loc, asa c-a vizitat tot ce s-a putut, castelului fortificat Sf. Petru al Cruciaţilor Ioaniţi, din sec. al XVI-lea. Resturile Mausoleului din Halicarnas, mi-a spus ca aerul era de nerespirat din cauza incendiilor, dar ca nu era o mare disperare, pentru ca-n media se sustinea ca totul este sub control…

  Apreciază

 2. Respect, Impresionant…….. si de admirat solidaritatea tuturor celor implicați in lupta cu incendiile fie pompieri, oameni simplii, actori sau persoane publice ……cat despre politicieni….”Aceeași Mărie cu alta pălărie” 😟🙏

  Apreciază

 3. Respect și toată admirația pentru Ibrahim Celikkol ! Noi spunem și poate și alții…?? „Omul sfințește locul „. Dincolo de actor …pe domnul Celikkol l_am perceput dintotdeauna ca pe o persoana verticala, demna. Este un bărbat adevărat, care își respecta semenii și cu siguranță își iubește glia. A sărit în ajutor pentru ca asa a simțit ca trebuie sa facă. Sigur i-a plâns sufletul văzând prăpădul de-acolo…. Bravo domnule OM !!! Eu zic ca este un exemplu extraordinar! Și asa ar trebui sa fie , un exemplu, orice persoana publica : actor, muzician, sportiv, scriitor,artist. Și asa cum se spune la ei ” Sănătate mâinilor voastre” tuturor pompierilor si oamenilor de bine care lupta în aceste zile .

  Apreciază

 4. Турция,България,Хърватия,Македония………..горят гори,къщи,жертви на хора и животни!Бог да благослови народа на засегнатите страни ,Бог да даде дъжд и да няма жертви!

  Apreciază

 5. Tot respectul si admiratia pentru toti cei ce se implica in stoparea incendiilor. Nu conteaza ca esti actor, cantaret, sau doar un umil muncitor. Toti merita respectul nostru.
  Sa dea Doamne Doamne cat mai repede o ploaie care sa ii ajute pe toti cei ce se chinue din greu cu acest flagel.
  Ajutorul ar trebui acceptat indiferent de religie, etnie, culoare politica sau interes individual.
  Din pacate, guvernul lor actioneaza ca si al nostru. Atata timp cat interesul politic primeaza, oamenii obisnuiti sufera.

  Apreciază

 6. Impresionante imagini!Felicitari pentru curaj si pentru acest gest de omenie.Si cand te gândesti ca a mai primit si critici pentru ca s-a implicat…
  E îngrozitor ceea ce este acolo, pare a fi o munca de Sisif.Un proverb românesc spune asa „tara arde si baba se piaptana”.El reflectă cel mai bine atitudinea sa nu mai spunem cui de zilele acestea.

  Apreciat de 1 persoană

 7. Eu tot nu înțeleg de ce guvernul turc nu apelează la ajutor internațional.
  Apelul actorilor, artiștilor, al altor personalități turce este zadarnic (pot răspunde eventual organizații internaționale, dacă li se acceptă intrarea în zona afectată, dar acestea nu au avioanele pentru intervențiile atât de necesare), dacă nu este solicitat oficial, la nivel guvernamental.
  Între timp, o parte din Turcia arde, iar oamenii sunt neputincioși, se luptă cu mâinile goale (figurat vorbind).
  Of!!!

  Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.