Care va fi următorul proiect pentru Demet Özdemir?


Demet Özdemir va încheia marți filmările proiectului NETFLIX Aşk Taktikleri/Tactici în Dragoste, o producție Lanistar Medya pe un scenariu de Pelin Karamehmetoğlu și având ca regizor pe Emre Kabakuşak, în care îl are ca partener pe Şükrü Özyıldız. Ultimele scene se filmează în Cappadocia. Actrița a reușit să cucerească întreaga echipă prin energia și atitudinea ei mereu pozitivă.

Demet Özdemir a primit deja alte oferte, iar jurnalista Birsen Altuntaș ne spune că aceasta va decide, după ce va încheia filmările acestui proiect, asupra unui rol într-o producție BKM sau AY YAPIM.

*****

AY YAPIM are în pregătire cu serial istoric, ecranizare după romanul “El Turco” al lui Orhan Yeniaras, care este pe jumătate ficțiune și îl aduce pe achingiul El Turco (ofițerul de informații otoman) Balaban Ağa, care, după al doilea asediu al Vienei, a fost găsit rănit și apoi s-a stabilit în satul italian Moena și a eliberat satul de feudali.

BKM are în pregătire un serial ecranizare după romanul Intibah scris de Namık Kemal. Serialul va fi regizat de Hilal Saral și va fi difuzat la Kanal D.

Eu aș veni și cu a treia variantă. De ce nu i-ar fi propus rolul principal feminin în serialul AZİZ, producție O3 Medya, cu Murat Yıldırım, regizat de Zeynep Günay Tan . Știu că erau în căutarea unui nume foarte bun pentru rolul principal feminin.

Vom vedea!

Reclame
Reclame
Reclame

3 gânduri despre „Care va fi următorul proiect pentru Demet Özdemir?”

  1. o iubesc mult pe demet,este remarcabila,are foarte mult talent,este dulce,o vrem in seriale,este un fenomen,speciala,sexi,cu mult bun simt,empatica,bravooo demet,sa ajungi ,cit mai sus

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.