Îndrăgita actriță Elçin Sangu a fost surprinsă la ieșirea din sediul din Levent al companiei de producție Medyapım după ce a stat de vorbă cu Fatih Aksoy în legătură cu un nou proiect.

Nu a putut vorbi despre proiect, spunând că există o incertitudine, dar a mărturisit că nu va avea vacanță în această vară dând de înțeles că va munci.

A fost întrebată ce preferă între televiziune și platforma digitală, a spus că pentru ea nu contează audiența, ci libertatea și a mărturisit că Fatih Aksoy este adeptul libertății așa că e posibilă colaborarea.

Este posibil ca actrița să facă parte din distribuția adaptării serialului Mistresses care va fi difuzat la FOX sub denumirea Minicinosul și lumânările. Feyyaz Duman și Ceren Moray au ajuns deja la stadiul de semnare a contractului.

A fost întrebată și despre fosta impresară cu care este în proces și a spus că procesul este în desfășurare, durează de șase ani și se pare că va mai dura însă are încredere și o susținere puternică din partea martorilor. A mai spus că fosta impresară i s-a plâns întâi că nu poate ține pasul cu ea, muncește prea mult, apoi a venit cu pretenții de milioane. Și a mai spus că fosta impresară ar fi spus că lucrează ca vânzătoare pentru a duce mai departe procesul și că probabil a fost singura ei actriță din moment ce nu mai lucrează ca impresar.

Reclame
Reclame
Reclame