Elçin Sangu va reveni pe micul ecran


Îndrăgita actriță Elçin Sangu a fost surprinsă la ieșirea din sediul din Levent al companiei de producție Medyapım după ce a stat de vorbă cu Fatih Aksoy în legătură cu un nou proiect.

Nu a putut vorbi despre proiect, spunând că există o incertitudine, dar a mărturisit că nu va avea vacanță în această vară dând de înțeles că va munci.

A fost întrebată ce preferă între televiziune și platforma digitală, a spus că pentru ea nu contează audiența, ci libertatea și a mărturisit că Fatih Aksoy este adeptul libertății așa că e posibilă colaborarea.

Este posibil ca actrița să facă parte din distribuția adaptării serialului Mistresses care va fi difuzat la FOX sub denumirea Minicinosul și lumânările. Feyyaz Duman și Ceren Moray au ajuns deja la stadiul de semnare a contractului.

A fost întrebată și despre fosta impresară cu care este în proces și a spus că procesul este în desfășurare, durează de șase ani și se pare că va mai dura însă are încredere și o susținere puternică din partea martorilor. A mai spus că fosta impresară i s-a plâns întâi că nu poate ține pasul cu ea, muncește prea mult, apoi a venit cu pretenții de milioane. Și a mai spus că fosta impresară ar fi spus că lucrează ca vânzătoare pentru a duce mai departe procesul și că probabil a fost singura ei actriță din moment ce nu mai lucrează ca impresar.

Reclame
Reclame
Reclame

3 gânduri despre „Elçin Sangu va reveni pe micul ecran”

 1. Veste buna ! Ma bucur tare mult și abia aștept un nou rol/ provocare de la Elcin care mi-e tare draga. Ce sa spun…? Revad ” Kiralik ask” ….de drag de Omer și Defne, care mi_au rămas în suflet.

  Apreciat de 2 persoane

 2. Mulțumim pentru vestea bună, doamnă Güler!
  Aștept cu nerăbdare mai multe informații despre viitorul serial. Sunt convinsă că va fi un personaj diferit de tot ce a interpretat până acum… Dacă va juca în adaptarea turcească a seriei „Mistresses”, probabil că va genera noi controverse, dar nu cred că o sperie această posibilitate (cel puțin așa o percep eu…). Este o actriță expresivă, versatilă, cu carismă și personalitate, care poate interpreta orice își propune.
  Îi doresc să câștige procesul cât mai repede, să încheie acest capitol urât din viața ei profesională.
  Succes, çanım Elçin!

  Apreciat de 2 persoane

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.