Actorul Ahmet Kural a fost condamnat, în procesul cu cântăreața și compozitoarea Sıla Gençoğlu, la un an patru luni și douăzeci de zile de închisoare pentru infracțiunile de insultă, amenințare și vătămare intenționată.
Sentința inițială a fost aceeași, dar Kural s-a adresat unei instanțe superioare și procesul a fost rejudecat.
Deoarece actorul nu are înregistrări în cazierul judiciar, Instanța a dispus suspendarea pedepsei și control judiciar pentru o perioadă de un an.

Sursa: HÜRRİYET

Presa scria în 2 noiembrie 2018 că totul s-a întâmplat acasă la Ahmet Kural. Actorul era sub influența alcoolului.

În plângerea pe care artista a înaintat-o procuraturii, aceasta a scris: „Am fost târâtă pe jos, dată cu capul de pereți. Când am vrut să fug, Ahmet Kural m-a prins și m-a lovit cu scrumiera în cap. Am fost supusă unor jigniri foarte dure.„

Scena violenței a avut loc la patru dimineața și a durat 45 de minute. Cântăreața de 38 de ani a spus că acesta i-a rupt îmbrăcămintea, dar a reușit să fugă în cele din urmă. Panicată și-a sunat șoferul care a venit și a salvat-o. Imediat după aceea a plecat acasă unde era menajera care a rămas șocată de ceea ce a văzut. S-a dus la secția de poliție, a obținut certificatul medico-legal. S-au constatat urmele violenți fizice și apoi a făcut plângere la procuratură.

Reclame
Reclame
Reclame