Neslihan Atagül: „Stați! Voi râde puțin.„


Vâlvă în social media pentru că actorul Kadir Doğulu ar fi arătat o prea mare apropiere de partenera sa de serial, Serra Arıtürk!

S-a susținut că ar fi fost o strategie de PR pentru a atrage atenția asupra serialului. (Dar nu e nevoie de strategie. Veți vedea de ce…)

Imaginile sunt acestea:

Vă spuneam că melodia de la „Cafea și Muzică„ are legătură cu articolul acesta. Este melodia pe care o ascultă cei doi, dar în versiunea SAKILER.

*****

Întrebat dacă soția, actrița Neslihan Atagül Doğulu, nu este geloasă sau care i-a fost reacția, Kadir Doğulu a răspuns: „Neslihan e acasă. Avem un oaspete din Ankara. Dimineața mi-a pregătit micul dejun. Totul e bine…dacă asta vreți să auziți…„

Răspunsul acesta l-a dat după ce a primit „Premiul pentru Cel mai Bun Actor al Anului.„, serialul în care joacă „Premiul pentru Cel mai Bun serial al anului„, iar partenera din serial „Premiul pentru Actrița cu cea mai bună ascensiune a anului„. (Este a doua ediție a premiilor acordate de Strong Medya. Nu cunosc amănunte despre cum s-au acordat premiile ). Chiar, la ce episod au ajuns?! Dar ce contează dacă organizatorii și-au dat seama că sunt cei mai buni?! :)))))

Neslihan Atagül Doğulu vrea, cel puțin deocamdată, un singur lucru: „Stați! Voi râde puțin.„ scrie actrița în comentariul care însoțește fotografiile postate azi pe Instagram.

Reclame
Reclame
Reclame

2 gânduri despre „Neslihan Atagül: „Stați! Voi râde puțin.„

  1. При истинската любов няма ревност,а голямо доверие!!!Неслиган и Кадир много се обичат и са пример за младите семейства!!!

    Apreciază

  2. Felicitari Kadir si Sarra pentru premiile obtinute, desi este prea devreme nici nu a inceput bine serialul Reteta Dragostei, cred ca este la ep 6, nu stiu care sunt criteriile dupa care se acorda aceste premii, dar daca asa a cosiderat organizatorii foarte bine si mult succes in continuare, referitor la Neslihan Atagul ea nu-si face probleme are mare incredere in Kadir, stie cat de mult o iubeste, ! Sanatate va doresc tuturor!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.