Clipa de meditație


„Să dai fiecăruia locul pe care îl merită

și timp atât cât îi este locul.

Să-ți pese de fiecare atât cât merită.  

Să-i dai importanță atât cât valorează.

Să ai încredere atât cât te inspiră.

Tot ce în plus, e obositor și e pagubă….„ (Instagram)

Fotografie de Anthony pe Pexels.com
Reclame
Reclame
Reclame

3 gânduri despre &8222;Clipa de meditație&8221;

  1. Că nu trebuie să ne avântăm în lanul de lavandă este o trimitere la celebrul film ”Ladies in lavender”, dramă, 2004, cu actori celebri. Doar urmărindu-l pînă la capăt putem afla cine și cum trăiește drama.

    Apreciază

  2. Eu as dori ca pe conturile de socializare sa fim ceea ce suntem. Ca sa ma explic, eu am simpatizat un actor si poate inca-l simpatizez, dar mi-as dori sa lase realitatea asa cum este. Adica daca ai o iubita, prietena, logodnica….etc, in postarile cu ea, prin editare si 10 de filtre n-o fa sa para un top model, pentru ca exista paginile astea ale fanilor, care vor veni cu postari de pe alte conturi unde vor da de ea asa cum este in realitate si vor pune postarile in comparatie. Atunci vezi cu dezamagire uriasa ca asa zisul top model, nu este nici pe departe ceea ce-ai vrut tu sa fie sau ceea ce-ai creat tu in visul tau. Ci toti vom vedea ca aceasta iubita, logodnica,….seamana cu prima, care s-a remarcat prin nasul gloriosului padisah Mehmed II, privire de uliu, ca nu este inalta ca este scunda, ca n-are tinuta, ca-n realitate este mult mai putin decat ai lasat sa para. Eu nu mai am incredere-n conturile oficiale, prefer cele a fanilor, dar nu a acelor fani care ascund, si spun ca o gasca este lebada… Alegerea de-a fi ceea ce suntem si de-a vedea in partenerul/partenera noastra ceea ce este. Despre editare foto de pe instagram s-a vorbit intr-o emisiune la DIGI tv, asa ca nu spun vorbe-n vant, sa fim ceea ce suntem…chiar daca mai editam fotografiile sa nu le ducem dincolo de realitate. Asta am vrut sa spun, ce-i drept cu ceva timp in urma, dar n-am vrut sa supar pe nimeni.

    Apreciază

  3. „Modul în care îți folosesti timpul si cu cine il petreci este un semn care indică respectul tau fata de tine.Thumbs up daca si pentru tine conteaza.”(Daniel Zarnescu)

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.