Engin Akyürek şi Tolga Sarıtaş au început filmările producției Lanistar Medya „YOLUN AÇIK OLSUN” (Să ai un drum lin), o ecranizare a romanului cu același titlu semnat de Hakan Evrensel.

Filmul va aduce pe NETFLIX povestea care aruncă o lumină asupra „tulburării de stres posttraumatic” într-o dimensiune nedorită și voalată a evenimentelor din sud-est, intersectând viețile căpitanului Salih, care și-a pierdut piciorul în ultimul conflict și a sublocotenetului Kerim, rănit în același conflict, confruntarea acestora cu moartea și prietenia de nedescris a două personaje opuse. O călătorie atipică, de două zile, care macină cititorul (probabil și pe cei care vor viziona filmul) cu o dilemă care îl face să regrete că a râs și îl izbește de zidurile emoțiilor.

Sursa: Editura Likya Kültür Sanat Yayınları.

În această poveste, Duygu, soția personajului interpretat de Engin Akyürek va fi, conform jurnalistei Birsen Altuntaș, Berfu Benian pe care o ştım dın serialul „Sen anlat Karadeniz” unde a dat viață personajului Mercan Dağdeviren timp de 64 episoade.

Regizorul filmului este Mehmet Ada Öztekin care a fost și la pupitrul filmului de mare succes „Yedinci Koğuştaki Mucize/Miracolul din Celula a șaptea„.

Reclame
Reclame
Reclame