De ce ÜÇ KURUŞ?


După serialul fenomen ÇUKUR, compania de producție AY YAPIM va aduce pe micul ecran serialul ÜÇ KURUŞ din distribuția căruia s-a confirmat un prim nume: Uraz Kaygılaroğlu.

Taner Ölmez, al cărui nume s-a vehiculat pentru al doilea rol principal (din trei), nu va face parte din distribuție deoarece are nevoie de o perioadă de odihnă.

Pentru serialul care va aduce pe micul ecran conflictul dintre poliție și mafie, lui Uraz Kaygılaroğlu i s-a propus rolul Efe, un șef de poliție, dar acesta a preferat rolul Kartal, patron de cazinou.

Serialul începe cu scena crimei înfăptuite de criminalul în serie İrfan care, după ce-și ucide victima, aruncă peste ea 3 kuruși, de unde și simbolul folosit pentru denumirea serialului (kuruș= subdiviziune a lirei turcești). După aceea vom vedea scena în care este prins Kartal, cel care patronează un cazinou ilegal la subsolul unui han. Povestea lui Kartal și a familiei sale va fi parte importantă a serialului. Conexiunea dintre Kartal și İrfan va fi centrul serialului.

Sursa: Birsen Altuntaș

Reclame

Reclame
Reclame

2 gânduri despre „De ce ÜÇ KURUŞ?

  1. Va mulțumesc pentru informație. Mult succes Uraz și întregi echipe ce va face parte din distribuția serialului! Sănătate va doresc tuturor!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.