Gică Hagi și Gică Popescu au ajuns la Istanbul unde au urmărit, alături de Fatih Terim, meciul de antrenament al echipei Galatasaray.

Galatasaray a marcat evenimentul, prin intermediul conturilor de social media, postând câteva fotografii care constituie o surpriză foarte frumoasă pentru fanii echipei.

Speculațiile nu lipsesc. Unii fani cred că cei doi vor veni pe banca tehnică a echipei, iar alții îi cer lui Hagi să-l aducă pe Ianis Hagi la echipă.

„Legendele noastre Gheorghe Hagi și Gheorghe Popescu, care au un loc special în istoria clubului nostru, au participat astăzi la antrenamentul echipei Galatasaray. Hagi și Popescu au urmărit meciul de antrenament alături de directorul nostru tehnic Fatih Terim.„ a informat Galatasaray.

Informația nu a rămas în social media, ci a apărut și în presa turcă.

Gică Popescu a scris pe Facebook următoarele:

„Sâmbătă și duminică am dat, alături de Gică Hagi, timpul înapoi. Am fost invitați la Istanbul pentru un documentar despre marile momente ale lui Galatasaray și despre antrenorul nostru Fatih Terim. A fost o mare plăcere și o mare onoare să ne revedem. Ca de fiecare dată când ne întoarcem acolo. Ca de fiecare dată când retrăim momentele de atunci. Au trecut 21 de ani de când am cucerit Cupa UEFA. Dar ne-am simțit, eu și Gică, de parcă totul a fost ieri.„

Îmi amintesc și eu de vremurile când Hagi era la Galatasaray și i-am luat un interviu pentru o publicație sportivă din România. Amintiri frumoase!

Reclame
Reclame
Reclame
Publicitate