Demet Özdemir şi Şükrü Özyıldız sunt deja pe platourile de filmare ale proiectului Aşk Taktikleri/Tactici în Dragoste, o producție O3 Medya pe un scenariu de Pelin Karamehmetoğlu și având ca regizor pe Emre Kabakuşak.

Cei doi vor da viață personajelor ASLI şi KEREM. (*Aslı ile Kerem/ Aslı și Kerem, un cuplu legendar de îndrăgostiți din literatura populară turcă a secolului al 16.lea.)

Demet Özdemir a postat prima fotografie a celor doi cu comentariul: „În sfârșit…„, iar Şükrü Özyıldız a postat o fotografie asemănătoare, în fața rulotei de la platouri, cu comentariul „Eu și Demet ne-am întâlnit în sfârșit.„

Filmul va fi pe NETFLIX.

*

Sunt mai multe variante ale poveștii cu Aslı şi Kerem, toate triste, una fiind aceasta.

Un șah, care nu avea moștenitor pentru averea sa, cere ajutor unui călugăr, de asemenea fără copii. Călugărul plantează un pom pentru soția sa și unul pentru soția Şahului. Doar copacul plantat pentru soția șahului înflorește și dă un măr. Cele două femei împart singurul măr și  promit că, dacă magia pomului funcționează copiii lor se vor căsători între ei. Într-adevăr, funcționează și șahul devine tatăl unui fiu, Kerem, iar călugărul, tatăl unei fiice, Aslı. Cu toate acestea, călugărul nu dorește ca fiica sa să se căsătorească cu un musulman, așa că găsește un alt bărbat care să se căsătorească cu fiica sa. Când Kerem află asta, o caută pe Aslı și se căsătorește cu ea imediat. Călugărul îi dă lui Kerem drept cadou o cămașă blestemată. După nuntă, când cei doi sunt singuri, Kerem desface cămașa, dar se dă înapoi imediat. După multe încercări nereușite, Kerem strigă, un strigăt atât de întristat încât izbucnește în flăcări. Aslı încearcă să-l ajute aducând apă, dar nu este de folos. Flăcările devin mai mari. Kerem moare și, în timp ce plânge pentru pierderea lui Kerem, părul ȋi ia foc și Aslı ȋși urmează iubitul.

Dar povestea lor nu va fi tristă deloc!

Reclame
Reclame
Reclame