Ştiu că aţi văzut peste tot, dar zic să marcăm şi pe blog evenimentul: a început povestea lor. Şi pentru a evita o confuzie: povestea din lumea Turkcell.

”Să fie Lumea Ta” spun Barış Arduç şi Melis Sezen şi arată bine împreună!

Atât de bine, încât jurnalista Ranini a declarat:

”Scriu imediat un scenariu de serial pentru acest cuplu. Producătorii interesaţi, să mă contacteze. Vânzarea la export este inclusă în pachet.”

Dacă Ranini scrie aşa, sigur a fost mulţumită de modul cum a interpretat Arduç rolul din CLUBUL care va fi pe NETFLIX. Doar este povestea ei!

Dar să ne întoarcem la această poveste!

Va fi o serie de spoturi, aşa că-i com urmări într-un fel de…serial publicitar.

Mesajul transmis este că Turkcell are o soluție diferită pentru fiecare aspect al vieții şi s-a transformat într-un ecosistem de branduri digitale”, fiind alături de clienții săi în fiecare moment al vieții, cu toate brandurile digitale din ecosistemul său, subliniind eficienţa de a folosi produsele şi serviciile brandului în orice zi a vieţii.

Exprimând că este foarte fericit să colaboreze cu Melis Sezen și Barıș Arduç, directorul general adjunct de marketing al Turkcell, Alper Ergenekon, a declarat: „Lansăm, de asemenea, o nouă serie de spoturi pentru a introduce noul nostru ecosistem de branduri în întreaga Turcie. Personajele principale din această serie sunt și Melis Sezen și Barıș Arduç, care ne-au impresionat pe toți cu atitudinea şi cu sinceritatea lor din viaţa reală. (Sursa- haberler.com)

Iată ce spune prima lor poveste:

M- Ai o surpriză la uşă.

A luat televizor!

Minutul 32, secunda a 18-a.

Omul de la TV- Se pare că aveţi întâlnire.

M- Mie mi-a spus?

Acum mi-a trimis un cântec.

C– Vino să ne vedem la digul nostru.

M– Sigur că voi veni.

B- Selin…Îmi poţi da întreaga lume?

Pentru cineva, Lumea este omul pe care-l iubeşte, pentru altcineva, e muzica pe care o ascultă sau sunt filmele pe care le vizionează. Oricare ar fi Lumea ta, pentru a-ţi fi accesibilă oricând vrei, pentru ca Lumea să fie a ta…

Reclame
Reclame
Reclame