Va fi difuzat și în România


MISTCO a anunțat că serialul MASUMLAR APARTMANI/Blocul Inocenților va fi difuzat în peste treizeci de țări între care și România.

Serialul are în rolurile principale pe Ezgi Mola, Merve Dizdar şi Birkan Sokullu.

Farah Zeynep Abdullah a dat viață , timp de 37 de episoade, personajului principal İnci Özdemir Derenoğlu care a murit într-un accident.

Reclame
Reclame
Reclame

2 gânduri despre „Va fi difuzat și în România

  1. Am urmărit cu interes și plăcere primele 36 episoade pe internet, încântată de arta interpretativă a actriței Ezgi Mola, un adevărat „monstru sacru” care ar fi trebuit propusă pentru acordarea Premiului Emmy. Scenariul este calitativ superior multor alte seriale turcești, fie și numai dacă ținem cont că este inspirat de romanul scris de un celebru medic psihiatru. Am aflat că în roman nu există decât cele 3 surori dar nici fratele (Han) și nici soția lui (Inci) nu apar în carte, de aceea aș vrea să subliniez talentul scenariștilor care, prin crearea acestor 2 personaje, au realizat o echilibrare necesară în desfășurarea acțiunilor pe tot parcursul primului sezon. Inci nu este doar o tânără „normală” prin care se realizează o contrapondere la cele 3 surori și un frate cu diverse probleme psihice, ea este o persoană luminoasă, optimistă, caldă, plină de iubire răbdătoare, ca să nu mai vorbesc de frumusețea actriței Farah Zeynep Abdullah care a întruchipat acest personaj. Dezamăgirea mea a fost cu atât mai mare când am aflat că în sezonul următor Farah Zeynep Abdullah nu va mai fi în serial, deduc de aici că producătorii și conducerea postului de televiziune TRT1 nu au fost în stare să îi ofere actriței un contract satisfăcător încât ea să poată trece peste oboseala și stresul acumulate (cel mai probabil această oboseală fiind doar un pretext oferit spre publicare). Cum au rezolvat problema ? În mod grotesc au recurs la cel mai uzitat clișeu din serialele turcești atunci când vor să scape de un actor: au „ucis-o” pe Inci în episodul final al sezonului 1; gravidă fiind aceasta moare într-un accident… Nu vreau să fac pronosticuri dar cred sincer că în viitor acest serial nu va mai avea audiențele excepționale de care s-a bucurat în primul sezon. Se potrivește aici zicala cu „zgârcitul mai mult păgubește”.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.