Haziran își dorește foarte mult funcția de la Tokyo și merge să vorbească cu patronul Doygun. Dar pentru a obține promovarea în funcția mult visată, aceasta trebuie să-și ajute patronul într-o chestiune. Trebuie să meargă în insula Kırlangıç și să găsească o vulnerabilitate a celui care nu vrea să-și vândă terenul și împiedică dezvoltarea insulei.

Haziran merge la terenul respectiv și îl cunoaște pe Poyraz.

Poyraz crede că ea este cu delegația de turiști și încearcă să o gonească din clădirea fabricii.

Încă din primele momente, se naște o antipatie între cei doi.  

Haziran reușește să afle informația de care este interesat patronul ei.

Înainte de a se întoarce în Istanbulul mult iubit de ea, Haziran se întâlnește cu mătușa pe care nu a văzut-o de ani mulți. Pierde vaporul și este nevoită să rămână pe insula.

Întâmplarea face ca ea să se întâlnească cu Poyraz și la un concurs de dans de pe insula.

Nu trece mult timp și Haziran își dă seama că patronul ei a îndrumat-o greșit.

Mai mult decât atât, înțelege că cel pe care l-a prejudiciat este Poyraz.

Haziran își propune să-și îndrepte greșeala și merge la Poyraz cu o propunere.

Producător: Ay Yapım

Regizor: Ali Bilgin

Scenariști: Yeşim Çıtak, Yelda Eroğlu

Distribuție: Ayça Ayşin Turan, Alp Navruz, İpek Tenolcay, Nihan Büyükağaç, Bülent Çolak, Cem Anıl Kenar, Beril Pozam, Özge Demirtel, Rami Narin, Eylül Ersöz ve Bedia Ener

Ayça Ayşin Turan (Haziran)

Este o femeie de succes, pe propriile sale picioare și cu un spirit liber. Pe cât de încăpățânată, pe atât de iubitoare. Are o aura care reușește să impresioneze pe toată lumea. Iubește întru totul viața urbană și beneficiază de toate facilitățile lumii modern. Cel mai mare vis al ei este să avanseze în carieră și să fie numită în funcția de la Tokyo. Odată cu ultima atribuție înainte de promovare, Haziran ajunge pe insula Kırlangıç, iar viața ei se schimbă total. Renunță la tot ceea ce credea, se va strădui să se obișnuiască la un nou stil de viață și, cu această ocazie, face cunoștință cu dragostea.

Alp Navruz (Poyraz)

Un locuitor al insulei, iubitor de natură, inteligent și chipeș, Poyraz are o atitudine distanță față de oameni, fapt ce îndepărtează mulți oameni de acesta, dar este un om foarte bine intenționat, apropiat de animale și copii, este un om care face absolut totul pentru cei dragi. Îi place să facă totul cu mâinile lui, să fie creativ. Viața lui Poyraz va căpăta un nou curs odată cu venirea noilor locuitori ai insulei și noile sentimente ale acestuia.

Reclame
Reclame
Reclame