Crezând că își va pierde dreptul la fericirea pentru totdeaua dacă o va părăsi prima dragoste, Ada se îndrăgostește de Rüzgar, cel pe care îl întâlnește la universitate, un străin care are nevoie de cetățenia turcă pentru a nu se mai întoarce în țara sa. Îi propune acestuia să se căsătorească, dar pentru Rüzgar această căsătorie are un singur scop: obținerea cetățeniei. Pentru Ada, această căsătorie are ca scop înfrângerea destinului de nefericită.

Ada se mărită cu Rüzgar, încă din facultate, fără să-și anunțe familia și abia așteaptă ca, după trei ani de căsnicie, acesta să devină cetățean turc și să devină cu adevărat soț și soție.

În cea mai fericită zi, aceea în care Rüzgar trebuia să obțină cetățenia, s-a certat, în cafeneaua unde lucre, cu Bora, fondatorul și redactorul șef al platformei Bizdeböyle.net (așaelanoi.net) și a fost concediată.

Ada merge să-l vadă pe Rüzgar la firma unde acesta lucrează și îl surprinde sărutându-se cu Tuğçe. Simte cum toată lumea ei se prăbușește și că iar e mâna destinului negru. Dar o așteaptă o mare surpriză: Bora, cel cu care s-a certat la cafenea, este patronul lui

Rüzgar. Pentru a-l recuceri pe Rüzgar, Ada își propune să se angajeze la firma lui Bora și pentru aceasta trebuie să-l convingă pe Bora, cel pe care îl urăște chiar dacă nu-l cunoaște aproape deloc și care este un om foarte dificil. Va reuși Ada ceea ce și-a propus?

Producător: ARC Film

Regizor: Serdar Gözelekli

Scenariști: Erkan Birgören, Tuna Kıygı

Distribuție: Aytaç Şaşmaz, Cemre Baysel, İdris Nebi Taşkan, Aslı Sümen, Hande Subaşı, Funda İlhan, Tuğba Çom, Anıl Çelik, Ozan Dağgez, İrem Yüksel, Emrah Ben, Suğdem Gözalır și Altan Erkekli.

ADA TÖZÜN (AKCAN) – (CEMRE BAYSEL)

Ada este o tânără care știe de la femeile din familia ei că va fi nefericită toată viața dacă prima dragoste o va părăsi. Din acest motiv, e dispusă să facă totul pentru a nu-l pierde pe , Rüzgar

Și-a pierdut tatăl când avea doar câteva luni, iar pe mama sa când avea 12 ani. A fost crescută de două mătuși și un unchi. Este foarte sociabilă. Datorită faptului că este isteață și veselă, este agreată imediat de oameni. Își dorește foarte mult să scrie și să fie scriitoare de succes, iar pentru aceasta depune tot efortul necesar.

BORA DOĞRUSÖZ (AYTAÇ ŞAŞMAZ)

Bora este fiul cu studii înalte al unei familii bogate din Istanbul. Este distant, nu se abate de la calea pe care o consider corectă, face orice sacrificiu în favoarea valorilor în care crede.

Crescut de o mama aristocrat și un tată ambițios, a fost forțat să fie în special într-un tipar impus de tatăl lui. Dar, având o personalitate puternică și independent, a reușit să dărâme aceste tipare și a trecut de acestea.

Bora, fondatorul și redactorul șef al platformei Bizdeböyle.net (așaelanoi.net), scrie editorialele săptămânale ale platformei. Nu simte nimic pentru dragoste și crede că cee a ce alții numesc adevărata dragoste, este doar în povești.

Reclame
Reclame
Reclame