BARIŞ ARDUÇ și MELİS SEZEN vor fi parteneri


TV 100 anunță un parteneriat interesant!

Nu, nu pentru serialul „Uyanış: Büyük Selçuklu” (Deșteptare: Marele Imperiu Selgiucid), ci pentru campania publicitară a brandului de telefonie mobilă Turkcell cu care Barış Arduç şi Melis Sezen au încheiat contracte consistente.

Melis Sezen a înregistrat o ascensiune remarcabilă în carieră odată cu rolul Derin din SADAKATSIZ/Infidelitate și zvonurile din culise susțin că actrița este curtată de multe branduri.

Având în vedere că nu Ebru Șahin va fi partenera lui Barış Arduç în „Uyanış: Büyük Selçuklu” (Deșteptare: Marele Imperiu Selgiucid), aceasta semnând pentru rolul principal unui alt serial istoric, cine va fi aceasta? Vom afla!

Melis Sezen îl va însoți pe Barış Arduç în unele dintre spoturile publicitare ale brandului de telefonie mobilă.

Reclame
Reclame
Reclame

2 gânduri despre „BARIŞ ARDUÇ și MELİS SEZEN vor fi parteneri

 1. Multumesc mult pentru vestea asta buna.De fapt, mi-ati dat chiar doua vești bune.
  Si eu, care credeam, ca nu-l vom mai vedea prea curând pe Baris in rol de îndrăgostit…Ce bine ca m-am înșelat.Avand in vedere ca acest contract va fi pe durata a doi ani, vom fi martorii unei frumoase povești de dragoste.Sper ca scenaristul sa fie inspirat și să vină cu ceva wow, ca are material bun.Pentru inceput, vin si eu cu o idee de un posibil „scenariu”.
  Povestea de dragoste care se țese între Alp si Melissa, începe cam asa…
  Alp este instructor de dans sportiv, iar Melissa este o tânără pasionată de dans…restul e poveste.Cand destinul ei se întâlnește cu destinul lui, ea era într-o relație.Dupa un tango argentinian, Alp începe sa-i faca ochi dulci, o invită la o cafea.El încearcă, ea refuză.Fiind un tip romantic, încearcă într-o zi sa-i strecoare în buzunar o misiva, dar fata il palmuieste, interpretând gestul lui ca fiind unul nepoliticos.
  După lupte seculare, obține într-un final de la prietena ei cea mai bună, numărul ei de telefon si începe să o „terorizeze” cu mesaje siropoase, asta dupa ce isi da seama ca si ea incepe sa-l placa.Zic sa nu le scriu pe toate, ca s-ar putea sa credeti ca sunt similare cu o manea, dar am gasit pe internet un mesaj haios pe care Alp ar putea sa i-l trimită Melissei.Suna cam asa…
  „Întâlnirea noastră ne-a fost destinată de cer.Nu pot să nu fiu atins de dragostea ta!O împărtășesc complet, abonandu-ma la fiecare like al selfie-urilor tale dulci.Te iubesc, ca o interpretare modernă a reciprocitatii in dragoste!Chiar nu pot face nimic decat sa iubesc dezinteresat.Ti-as scrie un roman, dar mana imi tremura si a inceput si meciul.Hadi eyvallah!”

  Apreciază

 2. Surprinzator? Deloc……si cred ca surprizele nu se opresc……Felicitari Baris Arduc, cu pasi ……rari😉 , dar nu mici….tot mai sus 👏👍😎…..Multumim pentru informatii ☕🙋‍♀️💐

  Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.