Îi va da viață, cu munca și inima, Barış Arduç.


Producătorul Emre Konuk a anunțat, prin intermediul social media, că sunt în plină desfășurare pregătirile pentru serialul în care Barış Arduç va da viață sultanului Alp Arslan.

„Continuăm într-un ritm alert pregătirile pentru a aduce serialul prin care vom povesti epopeea nemuritoare a Sultanului Alp Arslan„.

„Personajului Alp Arslan îi va da viață, cu munca și inima, Barış Arduç. „

Şi Barış Arduç a postat primele fotografii anunțând numărătoarea inversă.

Reclame
Reclame
Reclame

5 gânduri despre „Îi va da viață, cu munca și inima, Barış Arduç.

 1. Din punctul meu de vedere, acest proiect este 100% sigur. Nu prezintă niciun risc de a nu fi o reușită. De ce? Sumar:
  – are deja un start foarte bun datorită primului sezon, reușită datorată în cea mai mare parte echipei care a participat (și nu mă refer doar la actori, ci la toți specialiștii, la tot personalul implicat)
  – filmele/serialele istorice sunt în trend în Turcia (de înțeles, și noi ne uitam și apreciam filmele istorice în care îi „dovedeam” pe turci sau pe alții care ne călcau hotarele). Acestea țin de identitatea unui popor și chiar dacă realitatea istorică (extrem de greu de documentat având în vedere resursele istorice limitate) este „îmbunătățită”, acestea tot sunt apreciate. Sunt un motiv de mândrie națională.
  – este transmis de televiziunea națională (din câte am înțeles), cu o acoperire teritorială mai bună decât posturile comerciale (aici presupun prin similitudine cu România, scuze dacă greșesc)
  – Bariș are o bază largă și fidelă de fani, care îl sprijină „no matter what” (că doar de aceea sunt fani, nu?). Cei nemulțumiți (fideli vechii echipe) sunt mult mai puțini
  – Bariș are talent, putere de muncă și abordează rolurile cu seriozitate. Vizibilitatea și valoarea lui „pe piață” vor crește foarte mult în urma acestui proiect.
  Deci, pentru Bariș este un proiect câștigător 100%. A luat decizia corectă pentru cariera lui.
  Cât despre prezența în social media, cred că este foarte important și cât dorești să fii acolo. În acest caz specific, cred că este mai puțin importantă promovarea pe social media, ceea ce lui se pare că i se potrivește (el având o prezență redusă pe social media). Este posibil și să mă înșel, firește.
  Evident că noi ne-am bucura să vedem mai des imagini din perioada filmărilor, dar poate vom avea surprize plăcute!

  Apreciat de 1 persoană

 2. am terminat de vizionat primul sezon -al serialului,, trezirea marelui imperiu selgiukl,,felicitari tuturor –de la cel mai mic actor implicat in acest ,,mare proiect cinematografic- pina la cel care si-a asumat ,,succesul acestuia…toti actorii au intrat f,bine in pielea personajelor dand impresia celor care au vizionat serialul–ca au trait acele evenimente,,,salut ideea regizorului de a continua proiectul avind protagonist pe,, omul,actorul ,,baris arduc,,,ii doresc actorului sa demonstreze profesionalismul actoricesc de a se adapta oricarui scenariu al carui protagonist -este–SUCCES DLE BARIS–FANII TE ASTEAPTA PTR A LE DOVEDI-CA ESTI CEL MAI BUN IN ACTIVITATEA PROFESIONALA–

  Apreciat de 2 persoane

 3. A durat ceva pana ce mi-am dat seama ca nu a fost doar un vis frumos…De aceea scriu acest comentariu abia astazi.
  Bine ai revenit, dragul nostru, Baris!Poate unii nu vor înțelege de ce spun asta, ca doar n-a fost plecat nicăieri.De aceea am sa ma explic…
  Aveam uneori senzația că s-a săturat de lumina reflectoarelor si ca a plecat undeva, departe, lăsându-l în locul lui pe „fratele lui geaman”, despre care eu nici macar nu stiam ca exista.Ma uitam la filmuletele si la pozele cu el si sincer, simțeam un nod in gât.Ma durea sufletul să-l văd așa.Ma întrebam dacă se va mai întoarce vreodată.Speranta nu mi-am pierdut-o niciodată.Iata ca s-a întors.E el, e in sfarsit el.Cred ca si lui i-a fost dor de el, nu doar nouă.
  Sunt fericita ca s-a remontat si că-l vad atât de entuziasmat de acest proiect.Cum canta regretata Laura Stoica „toate trec…cad si mereu ma ridic”.A renăscut precum pasărea Phoenix.
  Vreau ca peste doi-trei ani, sa fie el cel care va lua acel premiu pentru eficiența cu care va folosi social media.In perioada serialului Kuzgun era într-un fel de „somn bizar” si nu-și promova propriul proiect.Cand într-un final s-a trezit si a inceput sa posteze, era deja prea târziu.De aceea se spune „bate fierul cat e cald”.Spuneam cândva ca el este cel mai bun PR…dar a fost doar pentru „alții”.A venit vremea să își promoveze și munca lui.Ce-i adevarat, ca si ce-i prea mult strica, totul trebuie facut cu masura.Nu-i o rusine sa fii activ in social media, dimpotrivă…Asta ajută foarte mult ca proiectele pe care le ai in derulare sa fie un succes garantat.
  Stiu ca probabil veti râde, dar chiar am zis in sinea mea sa nu-i fie de deochi si sa continue in stilul acesta.
  Mult succes si sa meargă totul foarte bine!
  Multumim frumos pentru articol!

  Apreciat de 4 persoane

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.