Engin Akyürek vine pe Netflix!


Jurnalista Birsen Altuntaș a aflat detaliile cu privire la filmul anunțat de Engin Akyürek în interviul acordat recent jurnalistei Ayșe Arman

Îndrăgitul actor vine pe Netflix cu o producție Lanistar Medya în regia lui Mehmet Ada Öztekin care a fost și la pupitrul filmului de mare succes „Yedinci Koğuştaki Mucize/Miracolul din Celula a șaptea„.

Filmările pentru filmul Yolun Açık Olsun (Drum bun) vor începe la jumătatea lunii iulie.

Tolga Sarıtaș va fi în film (ca și în viață) bunul lui prieten.

Reclame
Reclame
Reclame

4 gânduri despre &8222;Engin Akyürek vine pe Netflix!&8221;

  1. Engin Akyurek, un actor de renume a Turciei,frumos si talentat.A jucat nemaipomenit in Fiica Ambasadorului,pe care l-a încheiat cu succes alături de Tuba Buyukustun ,si ea o actriță f.frumoasa si talentată.Mi-ar plăcea sa-i vad împreună si in alte proiecte(au jucat si in dragoste de contrabandă unde au facut o echipă de excepție, iar serialul a avut un succes extraordinar atât în România cât și în alte țări .Astept cu nerăbdare sa-l vad si in acest nou film-drum bun.Felicitari si mult succes!

    Apreciază

  2. Netflix, OK, in cele din urma si actori carismatici, nu doar actrite carismatice sunt interesati de proiecte Netflix, ultimul Fatma, a fost bun. Sper sa aiba noroc cu noul proiect, eu am o fixatie, care ma tine de vreo 4 ani, pana cand voi spune stop, actori turci, frumosi, atletici si carismatici, dar care au si talent, voce placuta, they shine…trebuiesc promovati pe Netflix. OK este super Engin, dar sunt si altii nu atat de promovati…

    Apreciază

  3. Stimata gazda, multumiri pentru informatie! Multa activitate in 2021 pentru Engin: a finalzat Sefirin Kizi, a reluat colaborarea cu Tuba in mod fericit, si-a facut cont de Instagram si posteaza, a filmat reclama la Shell si acun un film pentru Netflix! Si e abia jumatatea anului:))! Succes in noul proiect pe care, nu ma indoiesc, il vei aborda cu profesionalismul care te caracterizeaza! Se pare ca a inteles mersul lucrurilor si si-a insusit elemente moderne(Instagam, reclame, Netflix) fara sa renunte la cele vechi(proiect TV, scrisul povestilor deja consacrate, revista sau mplicare in proiecte de educatie) Felicitari!

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.