A ales televiziunea în detrimentul NETFLIX


Odată cu venirea lui Barış Arduç în rolul principal (ALPARSLAN) al serialului „Uyanış: Büyük Selçuklu” (Deșteptare: Marele Imperiu Selgiucid), distribuția se va modifica semnificativ în sensul că va rămâne doar Mehmet ÖZGÜR din actuala echipă.

Jurnalista Birsen Altuntaș ne spune că Arduç a ales rolul ALPARSLAN prin renunțarea la serialul Şahmeran, o producție Tims&B, pentru NETFLIX, cu care Serenay Sarıkaya are contract încă de anul trecut.

De altfel, Barış Arduç abia a încheiat filmările serialului „CLUBUL„, o producție O3 Medya pentru NETFLIX.

Despre CLUBUL, regizoarea Zeynep Günay Tan (care a regizat și MIREASA DIN ISTANBUL) spunea, la încheierea filmărilor, că a fost o călătorie foarte specială cu colegi extrem de talentați referindu-se și la actorii: Gökçe Bahadır, Barış Arduç, Metin Akdülger, Fırat Tanış, Salih Bademci, Asude Selma Kalebek.

Venirea lui Barış Arduç în rolul principal (ALPARSLAN) al serialului „Uyanış: Büyük Selçuklu” (Deșteptare: Marele Imperiu Selgiucid) a stârnit și foarte multe controverse, ba chiar s-a susținut că actorii din distribuție au fost foarte surprinși, ei așteptându-se la un parcurs mai lung. Birsen Altuntaș i-a invitat să vorbească pe actorii care s-au simțit nedreptățiți spunând că, dacă o vor face, va scrie articole și pe această temă.

Succes în proiectele viitoare celor plecați, succes și noului venit. Chiar, oare cine va fi partenerul actriței Serenay Sarıkaya în Șahmeran?

Vă amintiți că Serenay a evaluat toate proiectele în pregătire, inclusiv Pera Palas și Clubul și a ales Șahmeran?

Reclame
Reclame
Reclame

3 gânduri despre „A ales televiziunea în detrimentul NETFLIX”

 1. Macrina, mi-ai luat cuvintele din…tastatura, așa că, o sa spun ceva in completare…
  Actoria este vocația lui, nu l-aș fi vazut făcând altceva atât de bine.Este un munte de talent și mă bucur foarte mult ca a ales acest proiect.Astfel, a si inchis multe guri care susțineau că lui îi este frică de proiecte tv.
  Acum, in sfarsit s-a demonstrat ca nu are nicio sosie, ca altfel ar fi acceptat trei proiecte intr un an.Dar nu e supraom, nu e nici robot si nu are nici sosie, care să-l ajute.Singur, singurel face totul.
  Cred ca a facut cea mai bună alegere.Mult succes!
  Multumim frumos, doamna Guler!🌸

  Apreciat de 2 persoane

 2. Era ceva de vis daca s-ar fi aliniat „stelele” si ar fi putut sa le facă pe ambele…..mi-ar fi plăcut sa-l vad alături de Serenay….nu a fost sa fie….Cred însă ca alegerea lui e corecta si inteligenta. Nu i-a fost ușor pina a conștientizat ca s-a născut pentru aceasta „meserie”. A fi actor, pe lingă talent, iti trebuie si o doza mare de pasiune, iar Baris dovedește ca le are. E nevoie de perseverență și exercițiu constant, curaj și menținerea în minte a scopului ales, dar și curiozitatea și deschiderea către cunoaștere și experimentare. Rolul din UBS îi va consolida cariera artistica, si-i va oferi consacrarea definitiva (si nediscutabila). Eu cred in el. Mult succes si noroc!
  O seara plăcută Gazdei noastre ca si cititoarelor blogului si
  La mulți ani sărbătoriților zilei de Sfinții Constantin si Elena! 💐😎

  Apreciat de 2 persoane

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.