Odată cu venirea lui Barış Arduç în rolul principal (ALPARSLAN) al serialului „Uyanış: Büyük Selçuklu” (Deșteptare: Marele Imperiu Selgiucid), distribuția se va modifica semnificativ în sensul că va rămâne doar Mehmet ÖZGÜR din actuala echipă.

Jurnalista Birsen Altuntaș ne spune că Arduç a ales rolul ALPARSLAN prin renunțarea la serialul Şahmeran, o producție Tims&B, pentru NETFLIX, cu care Serenay Sarıkaya are contract încă de anul trecut.

De altfel, Barış Arduç abia a încheiat filmările serialului „CLUBUL„, o producție O3 Medya pentru NETFLIX.

Despre CLUBUL, regizoarea Zeynep Günay Tan (care a regizat și MIREASA DIN ISTANBUL) spunea, la încheierea filmărilor, că a fost o călătorie foarte specială cu colegi extrem de talentați referindu-se și la actorii: Gökçe Bahadır, Barış Arduç, Metin Akdülger, Fırat Tanış, Salih Bademci, Asude Selma Kalebek.

Venirea lui Barış Arduç în rolul principal (ALPARSLAN) al serialului „Uyanış: Büyük Selçuklu” (Deșteptare: Marele Imperiu Selgiucid) a stârnit și foarte multe controverse, ba chiar s-a susținut că actorii din distribuție au fost foarte surprinși, ei așteptându-se la un parcurs mai lung. Birsen Altuntaș i-a invitat să vorbească pe actorii care s-au simțit nedreptățiți spunând că, dacă o vor face, va scrie articole și pe această temă.

Succes în proiectele viitoare celor plecați, succes și noului venit. Chiar, oare cine va fi partenerul actriței Serenay Sarıkaya în Șahmeran?

Vă amintiți că Serenay a evaluat toate proiectele în pregătire, inclusiv Pera Palas și Clubul și a ales Șahmeran?

Reclame
Reclame
Reclame