Nu a fost visul lui Barış Arduç!

RANINI ne arată că știa încă din luna februarie intenția producătorului Emre Konuk.

Într-un interviu acordat publicației RANINI TV, producătorul serialului de succes „Uyanış: Büyük Selçuklu” (Deșteptare: Marele Imperiu Selgiucid) răspunde unei întrebări interesante:

„Dacă în serial ați face spinn-off pe un singur personaj și ați face legătură cu povestea acestui personaj trecând la o perioadă distinctă, care ar fi acel personaj și la ce perioadă ați trece?„

Emre Konuk a răspuns:

„Ar fi fost epoca sultanului Alparslan. În prezent lucrez la Bătălia de la Malazgirt*. Visez să fac acest război într-un mini-serial, opt episoade a câte 60 de minute, cu savoare de cinema. Sunt pe cale de a termina scenariul.„

Iată că terminând scenariu și s-a decis să îl dezvolte într-un sezon la televiziune!

RANINI scria mai devreme pe Twitter: „Ia spune! A fost vis și a devenit realitate.„

*Bătălia de la Manzikert s-a dat între Imperiul Bizantin și turcii selgiucizi pe 26 august 1071, lângă Manzikert (în prezent Malazgirt, Provincia Muș, Turcia). Înfrângerea decisivă a armatei bizantine și capturarea împăratului Romanos al IV-lea Diogenes a jucat un rol important în subminarea autorității bizantine în Anatolia și Armenia,și a permis turcificarea treptată a Anatoliei. (Sursa: Wikipedia)

Barış Arduç va da viață personajului Alp Arslan, al doilea sultan al Imperiului Selgiuc și stră-nepotul lui Seljuq, fondatorul dinastiei ce-i poartă numele.

Pentru priceperea sa militară și abilitățile în luptă afost numit Alp Arslan, adică Leu Războinic.

Reclame
Reclame
Reclame