Sultanul ALPARSLAN


Barış Arduç va face parte din distribuția serialului istoric de succes al TRT  „Uyanış: Büyük Selçuklu” (Deșteptare: Marele Imperiu Selgiucid).

Acesta va da viață personajului Alparslan*  care a fost al doilea sultan (din 27 aprilie 1064) al Imperiului Selgiuc și stră-nepotul lui Seljuq, fondatorul dinastiei ce-i poartă numele. El a preluat numele de Muhammad bin Da’ud Chaghri atunci când a adoptat Islamul. Pentru priceperea sa militară, vitejia personală și abilitățile în luptă a obținut numele de Alp Arslan, care înseamnă Leu Războinic.

medyabey.com anunță că în noul sezon totul se va desfășura în jurul personajului principal Alparslan și vor fi importante modificări în distribuție.

Birsen Altuntaș spune că așteaptă de săptămâni întregi și știrea s-a confirmat. Începe perioada sultanului Alpaslan, iar serialul „Uyanış: Büyük Selçuklu” (Deșteptare: Marele Imperiu Selgiucid) pregătește un intrare bombă în noul sezon.

Producătorul Emre Konuk nu a făcut încă anunțul oficial, dar, într-o postare de pe Twitter spunea ieri că se apropie finalul de sezon , dar sunt gata să pornească într-o lume plină de suprize, în pregătire de luni în șir, cu un concept epic și frumuseți la orizont!

*Alp Arslan s-ar putea scrie și ALPARSLAN!

Reclame
Reclame
Reclame

2 gânduri despre „Sultanul ALPARSLAN”

 1. Sultan Alp Arslan hosgeldin!Yolun acik olsun!
  Se anunța un proiect ambițios.Să fie într-un ceas bun!🙏🏻
  Dacă Baris va fi un leu războinic, atunci îi doresc din suflet, ca publicul acestui serial de succes, să rămână loial serialului și ar fi ideal să fim pacifiști.Să ne bucurăm doar de actul artistic.Am încredere că vom avea parte de momente frumoase, de neuitat, de scene memorabile.Să ne bucurăm de spectacol și de faptul că vom învăța lucruri interesante.
  Baris, să pășești cu dreptul pe platourile de filmare!Îți țin pumnii…vei avea nevoie!🍀
  Mulțumim mult pentru materiale!😘

  Apreciază

 2. In mare voga filmele istorice inTurcia!Turcii isi pretuiesc trecutul si inaintasii,reusind sa transmita copiilor,prin numeroasele filme istorice,gustul pentru istoria tarii si conservarea valorilor.Bravo lor!Revenind la subiect,cred ca Barış Arduç are datele necesare pentru a intra in rolul Alp Arslan,asa cum a fost acesta descris.Succes!

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.