Barış Arduç va face parte din distribuția serialului istoric de succes al TRT  „Uyanış: Büyük Selçuklu” (Deșteptare: Marele Imperiu Selgiucid).

Acesta va da viață personajului Alparslan*  care a fost al doilea sultan (din 27 aprilie 1064) al Imperiului Selgiuc și stră-nepotul lui Seljuq, fondatorul dinastiei ce-i poartă numele. El a preluat numele de Muhammad bin Da’ud Chaghri atunci când a adoptat Islamul. Pentru priceperea sa militară, vitejia personală și abilitățile în luptă a obținut numele de Alp Arslan, care înseamnă Leu Războinic.

medyabey.com anunță că în noul sezon totul se va desfășura în jurul personajului principal Alparslan și vor fi importante modificări în distribuție.

Birsen Altuntaș spune că așteaptă de săptămâni întregi și știrea s-a confirmat. Începe perioada sultanului Alpaslan, iar serialul „Uyanış: Büyük Selçuklu” (Deșteptare: Marele Imperiu Selgiucid) pregătește un intrare bombă în noul sezon.

Producătorul Emre Konuk nu a făcut încă anunțul oficial, dar, într-o postare de pe Twitter spunea ieri că se apropie finalul de sezon , dar sunt gata să pornească într-o lume plină de suprize, în pregătire de luni în șir, cu un concept epic și frumuseți la orizont!

*Alp Arslan s-ar putea scrie și ALPARSLAN!

Reclame
Reclame
Reclame