Barış Arduç este în vizorul producătorului Emre Konuk


Încă din luna februarie, jurnalista Birsen Altuntaș scria că Barış Arduç poartă discuții cu producătorul Emre Konuk, patronul Akli Film, dar aceasta avea o nelămurire. Va intra Barış Arduç în distribuția serialului istoric de succes al TRT  „Uyanış: Büyük Selçuklu” (Deșteptare: Marele Imperiu Selgiucid) sau e vorba despre un nou proiect?

De astăzi, Emre Konuk îl urmărește pe Barış Arduç pe Instagram, semn că actorul este din ce în ce mai aproape de un rol într-un serial istoric.

Vom vedea!

Reclame
Reclame
Reclame

4 gânduri despre “Barış Arduç este în vizorul producătorului Emre Konuk

 1. Daniella

  Semne bune anul are! (rimeaza cu – Baris se vede in zare/departare). Multumim pentru articol! II doresc sa treaca de vizorul producatorului, sa i-se deschida usa si sa i-se ureze „bun venit in distributie”……..ca el saracul, de muncit munceste, dar de pe ecran lipseste…si cum noi il stim doar din filme si povesti…. a cam sosit vremea unui serial in difuzare…

  Apreciat de 1 persoană

 2. Alina B.

  Bună dimineața!🌞M-a făcut să zâmbesc Macrina…când nu mă plâng eu de Baris bey, se plânge Macrina, facem cu schimbul.🙂Ce să-i facem?E băiatul nostru răsfățat și-i trecem cu vederea orice ar face.Azi nu mă mai plâng, uite chiar mi-am adus aminte de o expresie care-mi place mie foarte mult…”e doxa”.După cum știți, Doxa este o companie elvețiană care face ceasuri, iar Baris fiind născut și crescut în Elveția…Ei, cam așa e Baris, doxa de talent, un băiat care-și face treaba perfect și nu te poți plânge de el.Nu l-aș schimba nici cu cel mai activ actor din social media.Asta e, ne bagă în seama mai rar…mai rărut că-i mai drăguț.Când îi cerem și noi un selfie, el ne raspunde yok, yok, yok!Asta-i expresia lui preferată…Dar și când vine cu un proiect-două bombă uităm de tot…
  Ce să mai zic…abia aștept să-l văd călare, cu sabia în mâna, trăgând cu arcul…

  Apreciază

 3. Macrina

  Mulțumim pentru vesti…sa vina odată confirmarea oficiala. Toti fanii lui așteaptă cu nerăbdare un nou proiect, chiar daca-l vor viziona cine știe când 🤔…..din păcate nu da si el un semn de viată, nu tu selfi, nu tu sala, nu tu cu un câine la plimbare…..ne cam face 🧟‍♀️…dar ce sa ne așteptăm de la el…..vorba ceea ”pe repede înainte” la el nu-i valabila…din contra parca-i „ardelean”….”gândește mult, vorbește puțin si ….apare rar” 😞😞…. fără intenții sa ofensez pe cineva:
  „Trei ardeleni vin cu trenul de la București la Cluj. Pe la Ploiești unul zice: –Oof! Pe la Sibiu al doilea zice: –Oof!Oof! Pe la Alba-Iulia al treilea zice: –Oof!Oof!Oof! Ajung la Cluj si primul zice: –No, bine c-am ajuns ca, iaca, tăt drumul vorbirăm numai politica!”
  PS: sunt ardeleancă get beget 😎

  Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.