International Dance Day


ELÇİN SANGU

…de Ziua Internațională a Dansului

10 gânduri despre &8222;International Dance Day&8221;

 1. Nu cred că există zodie mai puternică decât scorpionul.Important este să nu ne lăsam niciodată doborâti, indiferent de părerile celorlalți.
  Multă sănătate și putere de muncă vă doresc!🙏🏻

  Apreciat de 1 persoană

 2. Mulțumesc frumos. Cum nu se termină Lumea pentru că există și oameni răi, nici blogul nu va înceta să existe din pricina unora care înțeleg să nu respecte munca unui om. Chiar dacă sunt și vor fi zile în care nu pot scrie, cititorii îmi sunt alături zilnic. Sunt multe de citit și recitit pe blog. Peste 11000 de articole.

  Apreciat de 1 persoană

 3. Mereu se găsește cineva care să ne strice starea de spirit.Doar că, nu ar trebui să lăsam pe nimeni să o facă.
  Ne sunteți foarte dragă și vă purtăm în rugăciunile noastre.Vorbesc la plural, deoarece știu că nu sunt singura care gândește asta.
  Este o dovadă de prețuire faptul că sunteți zi de zi alături de noi, iar sentimentul este reciproc.🤗

  Apreciat de 3 persoane

 4. D-nă Guler, eu sinceră să fiu am observat că încărcați mai rar articole (sau în unele zile – deloc) dar știind că aveți un litigiu cu acel site (aleg să nu îi dau numele pentru a nu-l promova) care ÎNCĂ vă copiază articolele cuvânt cu cuvânt, m-am gândit că poate pentru a vă proteja ați ales această variantă. Aveți dreptate însă în ceea ce ați spus: nimeni nu vă poate „trage la răspundere” de ce alegeți o actriță sau alta. În fond tot ce este scris pe acest blog este scris cu drag pentru „devoratoarele” de cafea ☕ și pentru a ne relaxa și informa cu noutăți despre actorii noștri preferați. Eu apreciez efortul depus pentru noi și vă doresc multă sănătate, liniște sufletească și vă urmăresc cu drag în continuare! 🤗

  Apreciază

 5. Eu nu polemizez cu dumneavoastră.
  Doar constat o stare de fapt obiectivă. E opinia mea.
  Am pledat cu bună- credință și
  respect pentru recunoașterea unor calități pluriartistice ale unei actrițe din Turcia, la momentul oportun.
  Nu știu ce ați vrut să demonstrați cu re-postarea intempestivă cu Maluma…credeți că stilul acesta de promovare, pe contre, a cuiva, aduce servicii sau deservicii imaginii acelei persoane?! Întreb doar.
  Da, aveți tot dreptul să scrieți doar ce vreți pe blog-ul dumneavoastră! E subiectiv!
  Succes

  Apreciază

 6. Apreciada señora Guler. De manera muy sincera le ofrezco una disculpa por la falta de atención que hemos tenido ante su inmejorable trabajo, que nos deja conocer sobre los Actores y Actrices de Turquía. La verdad, si se habían echado de menos sus noticias, pero NO tuvimos la delicadeza de indagar el motivo, que como Usted dice puede ser debido a múltiples factores.

  Gracias por estar siempre aquí en nuestro querido e informativo Blog “Vida con sabor a Café”.

  Un saludo cariñoso de una lectora de su Blog. Le deseo una buena tarde.

  Apreciat de 2 persoane

 7. Acest blog nu este un cotidian și nici o agenție de presă. Aparține unui singur om care, în timpul liber, scrie unul, două sau mai multe articole. Probabil nu a observat nimeni că, de ceva timp încoace, sunt zile cu un singur articol, într-una din zile nu a fost niciun articol, iar ieri m-am întors și, fără să urmăresc postările din social media, am redistribuit pe conturile blogului un articol mai vechi cu cupluri din seriale. Cupluri dansând. Ca un element de noutate și nu prea, mi-am permis să dedic un articol distinct cuplului momentului Hande Erçel şi Kerem Bürsin unde am făcut trimitere și spre articolul distribuit în social media. Nu am căutat special contul actriței Elçin Sangu, pentru a afla dacă a dansat sau nu de Ziua Internațională a Dansului, dar am văzut întâmplător și am scris două vorbe pentru că nu aveam nici timp și nici putere pentru a scrie mai mult. Nici măcar nu a scris în postare că e dedicată zilei dansului. Oricum, era o noutate și noutățile au prioritate pe blog. Cum nimeni nu se întreabă dacă am vreo problemă când lipsesc de pe blog și nu pot scrie, fiecare având propriile griji, iertați-mă, dar absolut nimeni nu are dreptul să-mi aducă reproșuri de genul „Nedreaptă și regretabilă omisiune!„. Sunt om. Nu am echipă. Scriu ce și cât pot. Am dreptul să scriu doar ce vreau, dar, de cele mai multe ori, țin cont de preferințele celor care, de aproape șase ani încoace, îmi sunt alături zi de zi. Și, da, sunt om, ca orice om, cu zile bune și zile rele, cu responsabilități, familie, viață personală. Iar blogul este locul unde evadez din grijile cotidiene, unde vreau să petrect timp frumos. Și există cititori care îmi sunt alături și cred că ofer timp frumos. Necondiționat.

  Apreciat de 2 persoane

 8. De Ziua Internațională a Dansului, mă așteptam să fie remarcată și adusă în prim-plan (pe deplin meritat), cea mai talentată, cu adevărat o profesionistă redutabilă în arta dansului, dintre toate actrițele de acum, din Turcia – Demet Ozdemir!
  Nedreaptă și regretabilă omisiune!
  Cer scuze fanelor lui Elcin Sangu, nu-i contest nici frumusețea, nici valoarea dar meritocrația rămâne un criteriu infailibil! Elcin Sangu ,absolventă de Conservator, cu vocea pe care o are, e ,fără îndoială, cea mai valoroasă actriță- cântăreață din Turcia. Îi doresc să-și valorifice dublul potențial artistic! Ar fi o bucurie și un real câștig pentru marele public!
  Demet Ozdemir e, la rândul ei, recunoscută în plan internațional, nu doar în țara sa, ca fiind o remarcabilă a actriță-dansatoare turcoaică! Și ei ii doresc împliniri pe măsura bogatei sale inzestrării artistice, șlefuite profesionist prin efort și dedicare perpetue.
  Acum, în Săptămâna Mare (Săptămâna Patimilor), să ne aducem aminte că „dragostea este plină de bunătate, nu este invidioasă mândră și nici părtinitoare…”
  Paște binecuvântat, tuturor!🙏😇🥰

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.