Kabir Bedi a reafirmat: „Sunt sigur că Can Yaman va fi un succesor demn„


Kabir Bedi, interpretul rolului principal din serialul SANDOKAN- Tigrul Malaeziei, spunea recent: „India m-a făcut cine sunt și m-a lansat ca actor. America m-a prezentat în întreaga lume cu filmul “Octopussy” și seria “Beautiful”, dar Italia este cea care m-a făcut nemuritor, datorită „Sandokan”! ”

Și mai spunea: „Mereu am crezut că„ Sandokan ”trebuie refăcut cu efecte speciale moderne. Sunt sigur că Can Yaman va fi un succesor demn. Abia aștept să-l văd în această nouă întrupare ”.

De parcă nu ar fi vorbit vreodată așa, agenția italiană media ANSA a susținut că actorul Kabir Bedi ar fi spus că Sandokan nu trebuie recreat, el este unul singur și imaginea ar trebui păstrată. L-a citat chiar!

Legendarul Kabir Bedi a luat atitudine și, printr-o postare pe Twitter, a subliniat că nu a spus niciodată așa ceva și a repetat ceea ce a spus anterior. A reafirmat că Can Yaman va fi un succesor demn și i-a urat succes exprimându-și nerăbdarea de a-l urmări pe noul Sandokan.

Celebru actor a răspuns și unei postări de pe Twitter în care a fost etichetat.

Reclame
Reclame
Reclame

Un comentariu

  1. Cei doi seamana, va fi un succes, asa fac ei publicitate, dar in final audienta conteaza. Bineanteles este opinia mea. Turcia are cativa actori care merita un succes international. Stiu prin serialele difuzate unii se pot lauda cu o cunoastere internationala, dar va spun, dupa ce se termina nebunia serialelor, trebuie sa urmeze o recunoastere si pe plan international, daca vrei sa ramai in memoria fanilor. Eu ma stradui sa pastrez amintirea unor actori turci care mi-au placut acum 4 ani,

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.