Pentru copii mai puternici


Uraz Kaygılaroğlu a fost gazda unui eveniment care a avut ca scop strângerea de fonduri pentru „Asociația de Combatere a Abuzului asupra Copiilor UCIM„ fondată și condusă de un cadru didactic.

Actorul este, așa cum am scris într-un articol anterior, purtătorul de cuvânt al acestei asociații care își propune deschiderea a cât mai multe centre, pe întreg teritoriul Turciei, pentru a ajuta , prin intermediul avocaților voluntari, al personalului calificat, copiii aflați în astfel de situații, copii care sunt îndemnați să se exprime, să nu tacă, să apeleze la cel mai apropiat centru sau la autorități pentru a scăpa de un astfel de coșmar.

Campania „UCIM puternic, copii puternici„ a fost demarată prin intermediul instagram și s-au alăturat în direct multe nume reprezentative care au făcut donații sau și-au îndemnat fanii să facă donații.

Ezgi Mola, Damla Sönmez, Kaan Yıldırım, Esra Bilgiç, Demet Özdemir, Neslihan Atagül, Gupse Özay, Demet Evgar, Oğuzhan Koç, Cem Yılmaz, Özge Özpirinçci, Kerem Bürsin și alții pe care îi puteți vedea în postările UCIM de pe Instagram.

https://www.instagram.com/ucimorgtr/

Reclame
Reclame
Reclame

Un gând despre &8222;Pentru copii mai puternici&8221;

  1. Felicitări Uraz K ,colegilor tai și donatorilor pentru acesta initiativa în campania UCIM, copiii au nevoie de sprijinul vostru! Mult succes, cat mai multe donatii pentru deschiderea cat mai multor centre pentru ajutorarea copiilor! Sănătate va doresc tuturor!❤👏🤗🥰

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.