Podiumul IMDb


Prestigioasa bază de date IMDb (Internet Movie Database) a fost inițial un site web operat de fani (17 octombrie 1990), iar acum deținută și operată (din 1999) de IMDb.com, Inc., o subsidiară a AMAZON.

Începând cu decembrie 2020, IMDb cuprinde informații despre aproximativ 7,5 milioane de titluri și 10,4 milioane de personalități, precum și 83 de milioane de utilizatori înregistrați.

Pe baza accesărilor acestor date, săptămânal se publică un clasament.

Iar SOCIPOL, baza de date din Turcia, publică săptămânal clasamentul actorilor turci din IMDb.

Săptămâna aceasta, clasamentul actorilor turci este condus de TUBA BÜYÜKÜSTÜN care are o ascensiune de 12 locuri și ajunge pe locul 5.097 mondial.

Este urmată de Burcu Biricik care, odată cu revenirea pe micul ecran, cu rolul principal din serialul „Camdaki Kız” și promo-ul care anunță serialul FATMA de pe Netflix, urcă 12.635 de poziții și ajunge pe locul 5.513 mondial.

Pe locul al treilea este Engin Akyürek cu o ascensiune de 5.991 locuri şi ajunge pe locul 6.369 mondial.

Turcia are săptămâna aceasta doar 13 nume în TOP 10.000 IMDb.

Reclame
Reclame
Reclame

2 gânduri despre “Podiumul IMDb

  1. Vremurile se schimba, Generația tânără vine cu talent, forță și dinamism. Netflix știe! Nu știu cine sunt cei 4 actori la care vă referiți. Probabil că nu mai există în actualitatea turcă dacă nu ați mai citit despre ei aici. S-au poate că sunt și nu i-am văzut eu.

    Apreciază

  2. camelia

    Recunosc, 75% dintre actorii turci care sunt prezentati aici imi sunt partial sau total necunoscuti, cu toate c-am urmarit pe Netflix cateva productii turcesti. Imi amintesc c-am citit mult candva, adica acum 3-4 ani despre 4 actori turci, care erau in topul preferintele romanilor de atunci. Acum informatii sunt doar despre 1- rar doi, adevarat este ca nici nu am mai vazut ceva notabil cu ei, desi publicul roman cred c-ar dorii sa-i vada sau poate ma insel. Nu are rost sa-i mai numesc, daca veti cauta in arhiva de acum 3-4 ani ii veti gasi.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.