Anulat pe Netflix Turcia, renăscut pe Netflix Spania


În iulie 2020, Netflix a anulat proiectul serialului Şimdiki Aklım Olsaydı/De-aș fi avut mintea de acum în care rolurile principale ar fi fost jucate de : Özge Özpirinçci,  Birkan Sokullu și Burak Yamantürk.

Veniți la filmări, regizorul Çağan Irmak, scenarista Ece Yörenç și echipa, se confruntau cu o decizie de ultimă oră care șoca toată echipa.

Într-un interviu acordat pentru Variety, scenarista Ece Yörenç a precizat că, la vremea respectivă, autoritățile turce au cerut schimbarea scenariului, adaptarea la normele morale, dar, nedorind renunțarea la un personaj, scenarista și Netflix au hotărât anularea proiectului.

Ulterior anulării proiectului în Turcia, scenariul a primit oferte din mai multe țări. Cel mai mare interes l-a prezentat Netflix Spania. A cântărit mult și faptul că a mai colaborat cu Irma Correa la adaptarea ALBA (Fatmagül’ün Suçu Ne?).

În „If Only”, Megan Montaner va da viață personajului Emma, 30 de ani, căsătorită, de zece ani. cu Nando, dar nemulțumită de relația și viața de familie și de o rutină lipsită de dragoste și entuziasm. Își dă seama că, dacă ar fi avut mintea de acum, nu s-ar fi căsătorit cu el și va lua decizia de a divorța.

În aceeași zi, are loc o eclipsă de lună, care se întâmplă o dată la cinci sute de ani, un eveniment supranatural descris ca o „eroare de timp”, care o trimite înapoi cu 10 ani, unde mintea ei de 30 de ani este lăsată într-un corp de 20 de ani, oferindu-i șansa de a reflecta. despre cine a fost și vrea să fie, știind ce se întâmplă în următorul deceniu.

Reclame

Întrebată dacă va fi mai prezent personajul gay și dacă se va săruta un alt bărbat, scenarista a răspuns:

„În versiunea turcească originală, un bărbat și o femeie și-au exprimat dragostea într-un anumit fel. Nu vorbesc despre nicio scenă specifică. Dar doi bărbați ar putea trăi acea iubire în același mod.„

A mai spus că povestea „ va fi setată pe patru anotimpuri – primăvară, vară etc. – ca personajele. Toate personajele vor trăi patru sezoane în viața lor.„

Yörenç a mai spus că este un motiv pentru a sărbători. A avut alte scenarii adaptate [în alte limbi], dar a avea un scenariu turcesc adaptat pentru a fi realizat în Spania este un semn al succesului. Odată ce filmările se vor termina, scenarista va publica o carte, în limba turcă, cu scenariile adaptate.

Serialul va fi produs de Boomerang TV pentru Netflix.

Sursa: RANINI TV

Reclame
Reclame
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.