Un nou serial


Din 24 februarie, FOX TV va difuza serialul “Masumiyet/Inocență”, o producție Gold Film avându-l ca producător pe Faruk Turgut.

Scenariul este semnat Sırma Yanık, iar fotoliul de regizor e ocupat de Ömür Atay.

Din distribuție fac parte: HÜLYA AVŞAR, MEHMET ASLANTUĞ, DENİZ ÇAKIR, İLAYDA ALİŞAN, SERKAY TÜTÜNCÜ, DENİZ IŞIN, SELEN UÇER, TOLGA GÜLEÇ, NESLİHAN ARSLAN, ASENA TUĞAL, ERTUĞRUL POSTOĞLU, ALAYÇA ÖZTÜRK GİDİŞLİ, KİMYA GÖKÇE AYTAÇ, GİZEM ERGÜN, ASENA KESKİNCİ, OZAN KAYA OKTU, SEVGİ TEMEL, RÜÇHAN ÇALIŞKUR.

Iată descrierile personajelor principale:

Hale Ilgaz (Hülya Avşar)

Este mama lui İlker, versiunea umană a acelor tigroaice prădătoare pe care le vedem în documentare. Ghearele îi sunt pregătite în orice clipă pentru a-și apăra fiul. Dacă tatăl copilului tău este İsmail Ilgaz, nici nu se poate altfel. Sub imaginea perfecta de femeie de înaltă societate, arogantă, snoabă, inaccesibilă, se ascunde o soție victimă a violenței psihologice și o mamă obosită.

Harun Orhun (Mehmet Aslantuğ)

Harun, a cărui lume albă, sterilă va fi afectată de acuzații îngrozitoare împotriva viitorului său ginere, este un adevărat „super tată” a cărui lume se învârte în jurul fiicei sale İrem. Deși crede că a dat cel mai mare test de paternitate odată cu pierderea prematură a soției sale, testul de paternitate al lui Harun abia începe cu nenorocirea care trebuie trăită.

Bahar Yüksel (Deniz Çakır)

După ce a ales să fie mamă la o vârstă fragedă și s-a întors de la ușa universității, Bahar a devenit o femeie obișnuită care și-a uitat de mult visurile și idealurile și care nu este conștientă de forța ei. Puterea ascunsă sub înfățișarea ei domestică va ieși la iveală atunci când fiica ei de 19 ani se îndrăgostește de cine nu trebuie.

Ela Yüksel (İlayda Alişan)

Fiica lui Bahar, în vârstă de 19 ani. Liceul s-a terminat, entuziasmul universității a început. La vârsta când crede că poate face orice și vrea să alerge în toate direcțiile. E la începutul drumului … Un membru tipic al generației Z. Când spune că va schimba lumea cu un singur clic, propria ei lume se va schimba de la o dragoste imposibilă.

İlker Ilgaz (Serkay Tütüncü)

Este un narcisist care nu și-a putut găsi identitatea între tatăl său autoritar și perfecționist și mama sa care i-a acoperit toate greșelile, mari și mici, încă din copilărie. Cei 35 de ani de existență, putere și vanitate, încununați cu realizări personale, se vor răsturna într-o singură noapte, iar numele său, care era pe paginile despre înalta societate și economie până în acea zi, va fi mutat pe pagina a treia.

İrem Orhun (Deniz Işın)

Un influencer popular care a scăpat de eticheta standard de frumusețe a înaltei societăți . Prințesa tatălui ei. Căsătoria cu İlker, cu care se întâlnește de mult timp, este pentru ea o provocare socială pe care trebuie să o îndeplinească.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: