Din sezonul următor


DİZİ DOKTORU scrie că actorul Barış Arduç, cel pe care l-am văzut cel mai recent în ÇUKUR, a devenit subiect de actualitate prin faptul că numele său este vehiculat pentru serialul istoric de la TRT„ Uyanış Büyük Selçuklu (Deșteptare: Marele Imperiu Selgiucid), dar Arduç își va da îmtâlnire, în curând, cu fanii săi, pe NETFLIX, în serialul CLUBUL, actorul interpretând unul dintre rolurile principale, alături de Gökçe Bahadır și Salih Bademci, iar filmările sunt în desfășurare.

Acesta este motivul pentru care, în clipa de față, nu poate face parte din distribuția serialului istoric produs de Akli Film, dar, sezonul următor, Buğra Gülsoy ar putea părăsi distribuția (personajul interpretat de acesta, Sultanul Melikşah, murind) și Barış Arduç să fie inclus în distribuție.

PS. Mi se pare mai credibilă știrea că Arduç ar putea juca în serialul istoric din sezonul următor (probabil din toamnă) pentru că ar avea timp pentru pregătiri. Acesta ar putea da viață personajului Berkyaruk, fiul și succesorul la tron al Sultanului Melikşah.

PS2. Berkyaruk= lumina fulgerului

Reclame

2 comentarii

  1. Într-adevăr foarte buna cafeluța de la ora 5…….si ce cadou de #dragobetelesarutafetele ☺☺ din partea gazdei noaste! 🌺🍀🥰

    Apreciat de 1 persoană

  2. Ce bună e cafeluța aceasta de la ora 5!Mulțumim pentru aromă!🙂
    Eu abia așteptam să vină toamna, să-l văd pe Fistik, iar acum, am un motiv în plus.Sună bine Lumina fulgerului…înfricosator, letal și totodată misterios.Așteptam confirmarea!😎👊🏼

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.