Uraz Kaygılaroğlu (Gediz din „Fiica Ambasadorului” ) nu a putut accepta oferta de a juca rolul principal masculin în serialul „Fata de la fereastră„ care va fi difuzat de Kanal D și va avea în rolul principal feminin pe Burcu Biricik.

Reclame

Motivul este acela că actorul este deja este implicat într-un proiect,‘Erşan Kuneri’, anunță jurnalista Birsen Altuntaș.

*****

Ditr-un articol anterior știți că este vorba despre un sit-com al lui Cem Yılmaz’ pentru NETFLIX, unde va da viață personajului principal despre care Hürriyet scria că este un personaj cunoscut din filmele lui Cem Yılmaz, GORA și Arif v 216, producător de film și proprietar de club, iar în acest serial Erşan Kuneri va fi producător de filme erotice într-o poveste a aventurii lui cinematografice din anii 1975-78.

Uraz Kaygılaroğlu nu vrea să joace simultan în două proiecte.

PS. Dacă mi se permite o glumă, actorul probabil că nu vrea să joace curând într-un alt serial în care titlul are conotație feminină („Fiica Ambasadorului„, „Fata de la fereastră„) 🙂

Glumesc, dar chiar nu putea accepta. E vorba de personaje absolut diferite, imagine, promovare, confidențialitate.

Succes în noul proiect și așteptăm cu interes să vedem cine va fi partenerul „fetei de la fereastră„, un serial așteptat cu mult interes.

Reclame