Barış Arduç nu a intrat în polemică


Potrivit TV100, Barış Arduç a filmat un spot publicitar şi apoi, săptămâna trecută, a început filmările pentru serialul NETFLIX „Clubul„.

Acesta a trecut prin Etiler și, văzându-i pe reporteri, i-a salutat și le-a spus că se grăbește să plece spre casă înainte de a fi prins în trafic.

Reporterii au insistat să vorbească, dar a spus că au vorbit pe larg data trecută și va vorbi cu plăcere când va avea ceva nou.

Reporterul de la TV100 i-a cerut opinia cu privire la afirmațiile actriței Bestemsu Özdemir potrivit căreia rolurile principale în seriale se dau în funcție de numărul urmăritorilor din social media.

Reacția actorului a fost:

„„Nu mă amesteca în așa ceva. Mulțumesc frumos, frate. Serviciu ușor.„

8 comentarii

 1. Aveți perfectă dreptate!La același lucru m-am gândit și eu.”Great minds think alike.”🙂
  Ce bine-mi pare că acum vă pot da like-uri!

  Apreciat de 1 persoană

 2. „Si tacuisses, philosophus mansisses” 😶daca taceam……imi cer scuze Dna Guler ca mi-a scăpat articolul…….am recuperat, l-am citit acum😀

  Apreciază

 3. Asta înseamnă că susțin persoana potrivită.🙂Nici mie nu-mi place să intru în polemici inutile, așa că am mai găsit un punct în comun cu omul Baris.🙂Probabil dacă ar fi răspuns, cine știe cum s-ar fi interpretat răspunsul lui, așa că, e mai bine că a ales să nu răspundă.Deja unii “fani” au interpretat în fel și chip faptul că omul n-a vrut să comenteze acea afirmație.
  Mi-a plăcut răspunsul lui Demet.👌🏼
  Mulțumim frumos pentru articole!Iyi ki varsiniz!🤗

  Apreciază

 4. Nu era nevoie de Google. 🙂 Am scris pe blog ce a zis Demet. :))) I s-a mai spus că cineva din breaslă a declarat că persoanele care au mai mulți urmăritori în social media sunt preferate pentru a li se da roluri.

  Demet Özdemir a spus că se ține cont, dar este de părere că ar putea conta 10-20% și nu e valabil pentru orice fel de proiect.

  A mai spus că nu-și dă seama cum ar putea continua un proiect vreme îndelungată în lipsa talentului. https://viatacuaromadecafea.com/2021/02/13/demet-ozdemir-va-juca-iar-intr-o-comedie-romantica/ Bestemsu s-a referit la actori in general. 😀

  Apreciază

 5. Oare la cine face referire afirmația actriței Bestemsu Özdemir, fosta partenera (iubita) a actorului Can Yaman, la actori in general sau doar la cei de sex masculin? 🤔 Răspunsul lui Baris nu mă mira….pentru cine îl cunoaște ….”nu da apa la moara” cum se zice la noi in popor, tabloidelor pe acest subiect! Am citit undeva reacția lui Demet Ozdemir la aceeași întrebare …. dar nu cred ca m-a ajutat prea mult Google sa înțeleg ce a zis☺🙄 banuiesc ca a fost foarte diplomata!
  Mulțumim pentru articol si mulțumesc pentru articolele precedente, care au marcat Ziua Îndrăgostiților…..mi-au făcut o reala plăcere 👏🙏💓

  Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.