„Este o artă să poți transforma în cuvinte subtilitățile sufletului. Engin Akyürek o reușește prin agilitatea limbajului unui bărbat care în esență poate rămâne obraznic. Întredeschide ușile unei lumi pe cât de inocente, pe atât de caustice.„ spune actorul Basri Albayrak despre „Sessizlik/Tăcerea„, cartea lui Engin Akyürek.

Scriitorul Engin Akyürek este unul special, acesta  a donat drepturile legate de publicarea cărții „Sessizlik/Tăcerea„ asociației Darüşşafaka în sprijinul educației copiilor.

Engin Akyürek va avea o primă experiență de regizor.

Două dintre povestirile din carte vor deveni un film de lung metraj și unul de scurt metraj, iar regizorul va fi însuși Engin Akyürek.

Engin Akyürek a fost desemnat Cel mai Bun Actor la Seoul International Drama Awards (2015) și a fost primul actor turc nominalizat la International Emmy Award.

Reclame

La Seoul International Drama Awards, Engin Akyürek  a spus:

„Mulțumesc foarte mult publicului meu din întreaga lume și juriului. Chiar dacă nu vorbim aceeași limbă, este o experiență foarte frumosă să împărtășim aceleași sentimente. Mulțumesc, de aici, producătorului Kerem Çatay, regizorilor Ahmet Katkısız, Hakan Eren, scenaristelor Eylem Canpolat, Sema Ergenekon, tuturor colegilor actori şi echipei „Kara Para Aşk”, precum și foarte prețioasei mele familii, mulțumiri infinite. Este o mare fericire pentru mine să primesc acest premiu dar sunt trist din cauza acțiunilor teroriste, din ultimul timp, din țara mea. Acolo unde există terorism, tot ce îți dorești este PACEA și nu o doresc doar pentru țara mea, Doresc pace întregii lumi.„

Reclame