Prima experiență de regizor


„Este o artă să poți transforma în cuvinte subtilitățile sufletului. Engin Akyürek o reușește prin agilitatea limbajului unui bărbat care în esență poate rămâne obraznic. Întredeschide ușile unei lumi pe cât de inocente, pe atât de caustice.„ spune actorul Basri Albayrak despre „Sessizlik/Tăcerea„, cartea lui Engin Akyürek.

Scriitorul Engin Akyürek este unul special, acesta  a donat drepturile legate de publicarea cărții „Sessizlik/Tăcerea„ asociației Darüşşafaka în sprijinul educației copiilor.

Engin Akyürek va avea o primă experiență de regizor.

Două dintre povestirile din carte vor deveni un film de lung metraj și unul de scurt metraj, iar regizorul va fi însuși Engin Akyürek.

Engin Akyürek a fost desemnat Cel mai Bun Actor la Seoul International Drama Awards (2015) și a fost primul actor turc nominalizat la International Emmy Award.

Reclame

La Seoul International Drama Awards, Engin Akyürek  a spus:

„Mulțumesc foarte mult publicului meu din întreaga lume și juriului. Chiar dacă nu vorbim aceeași limbă, este o experiență foarte frumosă să împărtășim aceleași sentimente. Mulțumesc, de aici, producătorului Kerem Çatay, regizorilor Ahmet Katkısız, Hakan Eren, scenaristelor Eylem Canpolat, Sema Ergenekon, tuturor colegilor actori şi echipei „Kara Para Aşk”, precum și foarte prețioasei mele familii, mulțumiri infinite. Este o mare fericire pentru mine să primesc acest premiu dar sunt trist din cauza acțiunilor teroriste, din ultimul timp, din țara mea. Acolo unde există terorism, tot ce îți dorești este PACEA și nu o doresc doar pentru țara mea, Doresc pace întregii lumi.„

Reclame

Un comentariu

  1. Un proiect interesant care vine să-i completeze talentul actoricesc și darul de a scrie. Mulțumim de știre!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.