Neslihan Atagül Doğulu îl însoțește pe soțul ei în Alanya unde, conform primarului Adem Murat Yücel, se filmează „I go to school„, coproducție turco-kazahă, care se va difuza în Republicile Turcice și reprezintă o primă colaborare a producătorului-actor kazah Nurlan Koyanbayev și actorului turc Kadir Doğulu.

Primarul le urează să fie de bun augur și mulțumește celor care își aduc contribuția la realizarea filmului.

Reclame

Din postările producătorului-actor kazah Nurlan Koyanbayev aflăm că două din filmele acestuia vor fi produse cu actori turci și în limba turcă. Acesta își exprimă satisfacția de a prezenta în străinătate cinematografia kazahă.

Desigur, acestea sunt proiecte importante și au nevoie de muncă și promovare.

Și sigur au nevoie de Neslihan Atagül Doğulu. Doar e afacerea familiei!

Să fie într-un ceas bun și să aibă succes!

Reclame

Bine că sunt amândoi sănătoși!

Deja sindromul de intestin permeabil e vindecat sau ținut în frâu de îndrăgita actriță.

Cât privește sindromul de intestin iritabil al lui Kadir Doğulu, despre care actorul i-a vorbit lui Armağan Çağlayan în emisiunea de pe Youtube) mărturisind că trei ani de zile a avut de suferit din cauza acestei afecțiuni și până la urmă el singur și-a găsit leacul, medicii nu i-au putut găsi medicamentul potrivit, dar el și-a notat, timp de opt luni de zile, tot ce a mâncat și a reușit să stabilească o dietă pentru sine.

https://www.haberturk.com/kadir-dogulu-yasadigi-zor-gunleri-anlatti-sagligimla-ilgili-magazin-haberleri-2846315-magazin/8

Fotografii: INSTAGRAM

Reclame