Burcu Biricik ar putea fi „Fata de la fereastră„


Jurnalista Birsen Altuntaș readuce în actualitate o știre despre care am tot scris pe blog.

Se știe faptul că OGM Pictures, (Onur Güvenatam) are în pregătire un serial inspirat de romanul  ‘Camdaki Kız/Fata de la fereastră’ al scriitoarei-psihiatru Gülseren Budayıcıoğlu, autoarea romanelor de la care au pornit serialele de succes „Istanbullu Gelin/Mireasa din Istanbul.„/Doğduğun ev kaderindir/Casa în care te-ai născut e destinul tău (difuzat de Kanal D sub titlul Prizoniera Destinului), „Kırmızı Oda/Camera Roşie” şi „Masumlar Apartmanı/Blocul Inocenților„.

Reclame

Dacă în 2019 se făcea referire la roman și se preciza că serialul va fi pe NETFLIX, luna decembrie a lui 2020 a adus știrea că serialul va fi la televiziune și este o adaptare a unui roman al scriitoarei-psihiatru Gülseren Budayıcıoğlu, iar rolul principal aparține actriței Tuba Büyüküstün.

Îndrăgita actriță Tuba Büyüküstün a transmis, în luna decembrie, un mesaj prin intermediul Instagram prin care anunța că nu a semnat pentru niciun proiect.

Luna ianuarie a acestui an a adus-o pe Tuba Büyüküstün în distribuția serialului FIICA AMBASADORULUI.

Reclame

Potrivit jurnalistei Birsen Altuntaș, se poartă negocieri cu Burcu Biricik pentru ca aceasta să interpreteze rolul principal Nalan, nimeni alta decât „Fata de la fereastră„.

Burcu Biricik a avut o prestație foarte bună în calitate de invitată a serialului „KIRMIZI ODA/Camera Roșie„ cu rolul Boncuk, timp de zece episoade.

Autoarea romanului „Fata de la fereastră„, scriitoarea-psihiatru Gülseren Budayıcıoğlu, scria chiar azi pe Instagram că aseară și-au luat rămas bun de la personajul Boncuk.

„Burcu Biricik a jucat atât de bine încât efectiv ne-a săpat în memorie personajul Boncuk.„

A felicitat-o din suflet și i-a urat succes în continuare.

„Draga mea Boncuk. Tu vei rămâne mereu alături de mine, în stânga și în dreapta mea, nu te voi lăsa niciodată singură. 🤗 Și voi, dragele mele femei Boncuk, să știți că niciuna din voi nu e singură, niciuna din noi nu e singură.❤️ Pe noi ne va salva IUBIREA !!!!„ a scris Burcu Biricik pe Instagram.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: