De vorbă cu Keremcem şi Aslı Bekiroğlu


„Un șah, care nu avea moștenitor pentru averea sa, cere ajutor unui călugăr, de asemenea fără copii. Călugărul plantează un pom pentru soția sa și unul pentru soția Şahului. Doar copacul plantat pentru soția șahului înflorește și dă un măr. Cele două femei împart singurul măr și  promit că, dacă magia pomului funcționează copiii lor se vor căsători între ei. Într-adevăr, funcționează și șahul devine tatăl unui fiu, Kerem, iar călugărul, tatăl unei fiice, Aslı. Cu toate acestea, călugărul nu dorește ca fiica sa să se căsătorească cu un musulman, așa că găsește un alt bărbat care să se căsătorească cu fiica sa. Când Kerem află asta, o caută pe Aslı și se căsătorește cu ea imediat. Călugărul îi dă lui Kerem drept cadou o cămașă blestemată. După nuntă, când cei doi sunt singuri, Kerem desface cămașa, dar se dă înapoi imediat. După multe încercări nereușite, Kerem strigă, un strigăt atât de întristat încât izbucnește în flăcări. Aslı încearcă să-l ajute aducând apă, dar nu este de folos. Flăcările devin mai mari. Kerem moare și, în timp ce plânge pentru pierderea lui Kerem, părul ȋi ia foc și Aslı ȋși urmează iubitul.„

Reclame

Aslı și Kerem, un cuplu legendar de îndrăgostiți din literatura populară turcă a secolului al 16.lea.

Poate că de aceea LOR le-a fost dată să joace într-un sitcom! Să râdă întruna! Glumesc, evident.

Mi-a venit în minte această variantă de legendă când am auzit că vor juca în același serial.

Dar ei sunt ASLI BEKİROĞLU și KEREMCEM! Joacă într-un sitcom de pe platforma digitală EXXEN („Yetiș, Zeynep!/Grăbește-te, Zeynep?!„) și au stat de vorbă cu Ferit Ömeroğlu de la HÜRRİYET.

Credeți că este posibil un rezumat? Nuuuu! Dar nu e nici cuvânt cu cuvânt.

Reclame

*****

Dacă în viața reală ați fi avut o viață de familie cu mulți copii și un câine, ați fi angajat o bonă?

Aslı Bekiroğlu : Sigur că da.

Aceasta ar fi fost Zeynep?

Keremcem : Sigur că ea ar fi fost.

Aslı Bekiroğlu : Se poartă bine cu copiii, îi ajută la lecții, se implică în tot ce le trebuie.

Când ați primit scenariul și l-ați citit, ce gânduri v-au cuprins?

Aslı Bekiroğlu : Scenariul mi s-a părut dulce. Singura mea grijă era că trebuie să petrec tot timpul cu șase copii. Gândeam că ar putea fi obositor pentru mine. Proiectul era cu adevărat amuzant. Am râs când l-am citit.

Când l-ați citit prima oară, ați gândit că e un proiect bun care va continua sau ați continuat pentru că e pe digital?

Keremcem :  Am o mulțime de motive. În primul rând, e un proiect amuzant și mie îmi place să joc comedie. Fiind vorba despre un tată de șase copii, am gândit că nu voi mai avea o astfel de ocazie.

Ce v-a întristat recent cel mai mult ?

Reclame

Aslı Bekiroğlu : Spun eu pentru el. În ziua când a lansat single, urmăritorii lui de pe Instagram au scăzut cu 10.000.

Keremcem :  Luasem o pauză lungă. Când am postat din nou, probabil au gândit „De ce îl urmăresc?„.

Aslı Bekiroğlu : Zilele trecute, în pauză, trebuia să merg de la platouri acasă. Erau de filmat 7-8 scene lungi. Mi-au spus. „Rămâneți aici, doamnă Aslı, le filmăm într-o oră.„ Mi-am șters machiajul, mi-am desfăcut părul, m-am îmbrăcat și m-am întors la pregătiri.

Keremcem :  La platouri îmi albesc părul la tâmple. Când m-a oprit poliția, i-am arătat permisul de ieșire în stradă. M-a întrebat „Frate, ești Keremcem?„, iar când i-am spus că da, mi-a zis „Cât de mult ai îmbătrânit!„. Chiar dacă i-am spus că părul îmi este albit la filmare, tot mi-a zis că am îmbătrânit. Atunci m-am întristat. De atunci, când ies de la filmări mă șterg pe la tâmple.

Ce v-ați dorit recent cel mai mult?

Reclame

Keremcem :  Să joace într-un serial cu Keremcem. (râde).

Aslı Bekiroğlu :  Chiar așa a fost și s-a împlinit.

Keremcem : Iar eu voiam să joc cu Aslı Bekiroğlu într-un serial, dar voiam să joc în sitcom și s-a împlinit.  

Ce v-a uimit recent cel mai mult?

Aslı Bekiroğlu :  L-am văzut pe Keremcem dimineața la platouri. Venise la aceeași oră cu mine, Sus avem camere eu, Keremcem, Ece și Gizem. Eu și Gizem mâncăm și aruncăm în camera lui Keremcem ambalajele goale. Tocmai când voiam să arunc ceva, l-am văzut că-I acolo.

Keremcem : Burak Kut a fost invitat în serial. Pe ușa mea scria Keremcem. Au scos și au scris Burak Kut. Când am întrebat de ce au procedat așa, mi-au spus: „Frate, tu muncești puțin. Ce să facem?„

Aslı Bekiroğlu : Keremcem muncește o zi pe săptămână și are cea mai mare cameră.

Pentru ce ați spus recent „nu„?

Aslı Bekiroğlu : M-a chemat o prietenă acasă la ea și nu m-am dus.

Îi explicați că, de fapt, nu este așa?

Keremcem :  Când e cineva care vrea să se fotografieze cu mine, nu prea-mi place să-I spun nu, Într-o zi, eram la aeroport, veneam de la avion, aveam două valise și afară ploua. Cineva a vrut să se fotografieze. I-am zis să pun valizele într-o parte. A spus „Oh!„ și a plecat. În sinea mea am spus că nu sunt un astfel de om. Dacă mă cunoaște, știe. Aș fi vrut să-I spun „frate, nu-i așa„.

Aslı Bekiroğlu : Aveam un live într-o zi și cei ce vizionau au spus ceva. Este o persoană fragile. Nu a vrut să intre în live. A fugit. După ce s-a terminat live-ul, s-a retras într-un colt. Am întrebat pe prietenul său ce are. Și probabil că a interpretat greșit crezând că vorbesc pe la spate. S-a supărat, nu m-a privit o zi întreagă. Situația nu a fost așa cum a crezut.

Ești într-un moment în care poți fi iertat/iertată și te ascultă. Ce îi spui?

Reclame

Keremcem : .Pesemne că până în acea clipă deja mi-am prezentat scuze și scuzele au fost acceptate. Îmi place să prezint scuze și să cer să mi se prezinte scuze. A prezenta scuze, nu e o dovadă de slăbiciune.

Aslı Bekiroğlu :  Eu nu stau supărată pe cineva. Dacă e nevoie mă cert, dar subiectul trebuie să se încheie astăzi.Și se încheie subiectul cumva.

Ea/el nu a înțeles surpriza.

Aslı Bekiroğlu :  Nu a existat o persoană atât de proastă încât să nu înțeleagă surpriza.Am ales persoanele iubite dintre inteligenți.

Keremcem : Am făcut surprize care să fie observate.

Ești o persoană care face surprize?

Keremcem :  Sunt atât de surprinzător cât să nu spun că sunt omul care face surprize.

Surprizele îți sunt speciale?

Keremcem : Da, sunt speciale. Sunt un bărbat care poate gândi surprize speciale.

Îi descrii cât de mult o iubești ?

Keremcem :  Aș iubi atât de mult cât să nu mă străduiesc să o schimb.

Nu este greu?

Keremcem : Bărbații nu prea vor să schimbe. Cred că femeile sunt ființe care tind să schimbe bărbatul cu care au o relație. Aș vrea să le spun mai mult femeilor. Iubiți dacă nu schimbați omul cu care aveți o relație sau o prietenie. Nu ar trebui să existe „Îl iubesc, dar ar trebui să schimba asta…„

Ce ai învățat de la femei?

Reclame

Keremcem :  Am învățat că în mod natural structura creierului și a inimii unei femei nu vor fi niciodată potrivite cu ale bărbatului. Era într-o cafenea și căutam toaleta. Pe o ușă erau semnele de genul 4 X O. Mă întrebam daca e ușa toaletei bărbaților sau a femeilor. M-am uitat la cealaltă ușă și am văzut o sumedenie de simboluri. Atunci am zis că acea ușă este a toaletei femeilor.

Aslı, tu cum descrii că îl iubești? 

Aslı Bekiroğlu : Eu găsesc oameni ca mine și îi iubesc. Asta poate pentru că nu vreau să schimb.

În trecut am schimbat. Și el se schimbă până la mine. De accea vreau să iubesc omul pe care nu vreau să îl schimb.

Care e definiția fericirii? Poți spune ceva concret?

Aslı Bekiroğlu : Fluturi în stomac, plin de viață. Tot timpul stare de veselie. Eu în general sunt așa. Dar când mă întristez, sunt tristă rău. Îmi pica toată energia. E o zi fericită, dar dacă mă supăr, pic imediat. Îi dau toată energia mea. Rămân acolo unde sunt fericită cu el. Dacă el e puțin demoralizat, mie mi se strică toată dispoziția.

Vi s-a oferit prilejul să adresați persoanei dorite întrebarea dorită într-o emisiune urmărită de 83 milioane de oameni. Cine ar fi persoana și care ar fi întrebarea?

Reclame

Keremcem : Eu mi-aș fi dorit ca Freddie Mercury să-mi povestească în două fraze ce a simțit prima oară când a avut concertul pe Wembley.  

Aslı Bekiroğlu :  Eu aș fi întrebat-o pe mama de ce în clasa întâi sau la grădiniță m-a lăsat să joc în piesa de teatru rolul steluței de mare.

13 gânduri despre „De vorbă cu Keremcem şi Aslı Bekiroğlu

Adăugă-le pe ale tale

 1. Da, am pus articolul cu swipe up aici in story. Cum toate paginile posteaza doar pentru ei conținutul, fac si eu la fel. Dar am menționat ca se poate traduce in limba fiecăruia. Avem fani de pe tot mapamondul oricum 😅😋
  Keremcem_world mulțumește blogului 💜🌹

  Apreciază

 2. Mulțumim pentru tot ceea ce aduceți pe blogul dvs.!
  Odată, mai demult, întâlnind varianta din 2005 cu Keremcem a basmului, am urmărit cu atenție sfârșitul acestui basm și am înțeles astfel: în seara nunții, băiatul, încercând să cunoască fata, se încurcă în multitudinea nasturilor de la bluza fetei. Dar, într-un final, întrezărind interiorul (poate inima, poate sufletul ei !!!???), îngrozit de ceea ce vede, întoarce spatele și pleacă. Se urcă în șa cu instrumentul muzical și pleacă val-vârtej pe câmpii..
  Nu cunosc limba turcă, am mers pe intuiție…
  Mulțumim încă o dată pentru efortul depus.

  Apreciază

 3. Sa nu mai fim răutăcioase ca uite keremcem world a dat share la articol si ne citește mapamondul. A pierdut el 30 de mii de fani dar mai are ceva:)))))

  Apreciază

 4. Buna dimineața,

  E un interviu funny si sunt lucruri noi. Actrița chiar e funny. Mulțumim ca ne traduceți interviurile chiar daca nu sunt proiecte noi. Asta e despre un proiect nou. Si nu e doar o traducere, legenda face mai captivant tot.
  Legat de individa „qazalcem” si #geçmişolsun din story, la ce sa va așteptați? Asta e nivelului Keremcem de 2 ani langa ea. Cand schimba mediul si oamenii, revine cel pe care il știm. Este un interviu plăcut.

  Apreciază

 5. Doamne păzește!!! El a filmat-o si se mai si amuza. A dat share si Levent. Ce e asa amuzat? E jenant si penibil. O fi băut iar ceva saraca. Sa te expui in halul asta!!! 😳
  Keremcem chiar e schimbat de femeie. Păcat!
  Felicitări si mulțumim pentru articol.
  Si eu vad ceva nou. Mai cunoaștem o actrița. Cute si smart. De fapt la ce rol are Keremcem, o replica pe săptămână, ea e vedeta. E dragalasa.
  Week-end plăcut!

  Apreciază

 6. Mie imi place articolul si am găsit si lucruri noi.
  Începutul e frumos si poate așteptările sunt mari trecând la interviu.
  El se contrazice mult, desi in ultimii 2 ani se si repeta dar tot el a zis ca uită lucruri. Nu sunt noutăți dar e despre el si chiar daca nu ne mai place asa mult, mai vrem sa citim despre el. Mi-a plăcut emisiunea de pe vapor.
  Keremcem nu mai e de analizat, e de luat ce e mai frumos de la el.
  Sa nu va uitați in story iubitei azi, rămâneți cu ce e frumos.
  Mulțumim doamna Bolat 💟💐

  Apreciază

 7. Si eu citeam crezând ca e un nou proiect.
  Mulțumim mult pentru cafea🌹
  Keremcem we have news for you. You look old:))))
  Cum e doamne rolul asta? O data pe săptămână?
  Si te mai albesc si in cap.

  Girls, fabuloaselor, v a umbrit miss iran sofran mințile.
  El zice

  „Aș iubi atât de mult cât să nu mă străduiesc să o schimb. Nu zice ” o iubesc „… 😄😄😄
  „Am învățat că în mod natural structura creierului și a inimii unei femei nu vor fi niciodată potrivite cu ale bărbatului..’ Saracu, nu a învățat nimic.
  Nu mai poate el de folowersi. Vedem ce mult ii resoecta.
  Dar hai sa fim fericite ca doamna Guler inca pierde mult timp sa scrie despre aceleași lucruri.
  Mulțumesc.

  Apreciază

 8. Am lasat serialul Adela si m-am cufundat in baladă. Stilulul e inconfundabil si parcă uiți de cine citești. Am mai auzit ce spune el , tipa e foarte draguta.
  Ce vad e ca recunoaște ca lipsa de pe instagram au determinat fanii sa plece insa mai degrabă cred ca iubită lui unică ca si în cazul ei l-a învățat sa cumpere folowers. Sa crești asa din 10 in 10 mii evident ca fără activitate ii pierzi.
  El nu o schimba pe ea dar ea…praf l-a făcut:)))
  Mulțumim pentru poveste. 🌷🌷🌷

  Apreciază

 9. Mulțumesc mult, nu e rezumat. Of! Ce frumos e începutul. Ce frumos si deosebit faceți tot.
  Din păcate Keremcem ar trebui sa schimbe femeia de langa el. Un exemplu de penibil a fost chiar azi , dupa 2 săptămâni de lipsa l a filmat cu portofelul plin de bani si carduri.
  Si avem news for him. A pierdut 30 de mii de fani.

  Dar sa ramanem la balada si la frunosul din articolul asta. Apreciez mult mai ales ca nu e doar un rezumat.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: