Jurnalista Birsen Altuntaș scria astăzi că îi place foarte mult să vizioneze interviurile actorilor care nu fug de întrebări și nu fac pe supărații.

Și a distribuit interviul lui Barış Arduç care, după opt ore de ședință cu privire la un conținut publicitar, a răspuns întrebărilor reporterilor.

Reclame

Iată ce a spus:

B.A. – Domnilor, de opt ore suntem în ședință. Mă opresc să vorbim un pic pentru că ar fi jenant altfel, apoi trebuie să merg acasă.

R- Ați început un nou serial. Să fie într-un ceas bun.

B.A.- Mulțumesc. Filmările au început, dar eu mă voi alătura echipei săptămâna aceasta. Acum am avut o ședință în legătură cu altceva.

R- Jucați rolul unui taximetrist.

B.A.- Cam așa ceva.

R- V-ați obișnuit?

B.A.- Nu am început încă. Săptămâna aceasta. Am emoții. Cred că va fi frumos. M-am pregătit bine.

R- Va fi pe platformă digitală.

B.A.- Da, pe platformă digitală.

R- Serialul anterior a avut probleme cu audiența. De aceea ați ales platforma digitală?

B.A.- Cine spune așa ceva? Nu, frate. La proiectele care se fac la noi în țară, e graba aceea în legătură cu vânzarea în străinătate. Am avut un sezon frumos și nu e cazul să fie definit drept eșec.

Cât privește proiectul digital, motivul e că, dincolo de digital. îmi place subiectul foarte mult și am vrut să fiu parte a acestui proiect. Cum am spus, echipa a început deja, eu voi începe un pic mai târziu decât ei, săptămâna aceasta. Ați așteptat mult, nu e cazul să obosiți mai mult.

Reclame

R- Ședința de azi a fost în legătură cu filmările unui spot publicitar?

B.A.- Va fi spot publicitar, filmările pentru serial sunt programate pentru prima săptămână a lui februarie. Vom vedea cum va fi. Vom urmări împreună dacă va fi bine sau va fi rău. Și vom vorbi din nou, da?

R- Căsnicia cum merge?

B.A.- Slavă Domnului, bine.

R- Vă doriți copil?

B.A.- Toată lumea își dorește copii. Așa și noi, dar la momentul oportun. Întâi să rezolvăm proiectele în care suntem implicați, apoi sigur că ne dorim copil.

R- Doamna Gupse scria un scenariu…

B.A.- Este acasă. Muncește în legătură cu noile proiecte. Știți că pandemia a fost un impediment pentru o mulțime de lucruri. De aceea, avem și planuri pentru viitor, un calendar cu ce s-ar putea face după pandemie.

Domnilor, sunteți și voi obosiți, așteptați aici de ore în șir, m-am oprit să vorbesc pentru că ar fi fost jenant altfel, dar, după opt ore de ședință, mi-ar prinde bine și mie un somn. Vă mulțumesc.

R- Dar o fotografie se poate?

B.A.- Desigur.

R- A revenit în actualitate un conflict pe care îl aveți cu Kaan Boyner. Există un proces? Ce ne puteți spune?

B.A.- Nu există așa ceva. Nu există niciun proces. Nu e cât s-a vorbit și ar fi bine să nu faceți un caz din asta pentru că nu e nimic acolo. O seară bună.

Reclame