După întâlnirea de la cabană, misterioasa femeie l-a pus pe gânduri pe Sancar care crede că aceasta are nevoie de ajutor. Drumurile li se intersectează în port, iar faptul că este implicat Kahraman îl determină să continue cercetările. Astfel, nici nu-și dă seama că s-a îndepărtat un pic de propriile dureri.

Vestea că Dudu este însărcinată aduce cu sine semne de întrebare și nu doar lui Yahya. Elvan vede pentru o clipă tabloul noii familii și simte că nu-și mai găsește rostul la conac.

Absența lui Gediz i-a afectat profund pe toți, iar Melek, gândind că el a murit, începe să se confrunte cu altfel de temeri. Simte că nu se descurcă de una singură în fața tuturor celor întâmplate și părul continuă să-i cadă, dar Melek este decisă să ascundă acest lucru de tatăl ei până la capăt.

Străduindu-se să dezlege misterul pe urmele căruia a pornit, Sancar o apără pe femeia, cu atâtea necunoscute, dincolo de voința ei. La sfârșitul unei zile furtunoase și cu probleme, cei doi se revăd la cabana și, în ciuda tuturor diferențelr dintre ei, descoperă că au o grijă comună. De această data, îi așteaptă o cu totul altfel de seară.

Sursa: startv.com.tr