Cine i-a fost ghid în găsirea stilului?


Yasemin Özilhan este incontestabil una dintre cele mai stilate femei din Turcia.

Aceasta a fost prima invitată a seriei ALEM Talks Podcast unde a spus, pentru prima oară, că soțul ei a fost cel care i-a arătat calea către stil.

„Eu eram întotdeauna în trening. Acum e la modă, dar adoptasem stilul comod. Pentru că surorile lui İzzet purtau mereu tocuri și îmbrăcăminte elegantă, fiind obișnuit astfel, acesta îmi dăruia mereu încălțăminte cu toc. El m-a călăuzit.„

Yasemin Özilhan a revenit pe micul ecran, după o absență de 13 ani, timp în care s-a căsătorit și a născut doi copii, în serialul „Mucize Doktor/Doctor Miracol„ cu rolul Ela Altındağ, același personaj care a jucat în serialul „Doktorlar/Doctorii„, adaptare a serialului Grey’s Anatomy.

Yasemin Özilhan povestea într-un interviu, cu ani în urmă, că İzzet Özilhan , pe vremea când omul de afaceri era în Moscova, a văzut-o în serialul „Jocul dragostei„ și a întrebat unde o poate găsi. Când s-a terminat serialul, i-a pierdut urma, dar a revăzut-o în serialul „Medicii„ iar tatăl lui i-a spus că acel serial se filmează în spitalul lor, spital unde Director General era sora omului de afaceri. A doua zi s-a dus să o cunoască. In 2011 s-au căsătorit, iar în 2012 și 2013 s-au născut Emine și Ela.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.